fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Directorul TCE o acuză pe Roberta Anastase că distruge instituția din interese politice

Citește Și

- Reclamă -

Alexandri Nicolae, directorul Transport Călători Express S.A., operatorul public de transport comun din Ploiești, a fost prezent într-o emisiune Incomod moderată de jurnalista Mihaela Constantin și a făcut acuzații grave la adresa senatoarei Roberta Anastase, președintele organizației locale PNL Ploiești.

Directorul TCE o acuză pe Roberta Anastase că orchestrează distrugerea TCE cu bună știință, din interese politice, în contextul războiului dintre PNL și primarul în funcție, Andrei Volosevici.

Nicolae a vorbit și despre presiuni făcute de Roberta Anastase asupra sa, presiuni care l-au determinat să demisioneze din PNL.

- Reclamă -

Totodată, directorul TCE a vorbit despre situația societății care riscă să intre în insolvență și despre ce repercursiuni ar avea o astfel de măsură.

Nu în ultimul rând, invitatul jurnalistei a vorbit despre un fals făcut de AGA a TCE, prin care doi administratori provizorii au fost numiți în CA-ul de la TCE, în mod ilegal acuză directorul, cu scopul de a fi înlăturat de la conducerea societății.

N.R.: Persoanele menționate în cadrul emisiunii pot emite un punct de vedere la adresa de email [email protected].

Ce spune Alexandri Nicolae despre toate aceste subiecte puteți urmări începând cu ora 12.30, când va fi difuzată emisiunea:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...