O mașină în care se aflau doi angajați ai Primăriei Ploiești a fost lovită miercuri seară de un autocamion aparținând MApN, pe Centura de Vest a Ploieștiului, în dreptul localității Strejnic. În urma impactului, cei doi angajați, soț și soție, au fost răniți, femeia ajungând la spital.

Potrivit declarațiilor unor martori care se aflau la fața locului, s-ar fi încercat mușamalizarea acestui accident, pe motiv că autocamionul armatei avea un antemergător cu girofarurile aprinse, însă acesta se afla la aproape 100 de metri de locul intersecției.

Iată că reporterii ziarului Incomod au intrat în posesia unui document (foto jos) care atestă faptul că vinovat de producerea accidentului rutier a fost conducătorul camionului aparținând Armatei.

Citește și: Imagini de la accidentul rutier soldat cu două victime, angajați ai Primăriei Ploiești (GALERIE FOTO)

Cine sunt angajații Primăriei Ploiești, victimele accidentului rutier

În această cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală înaintat către Parchetul Militar care va face cercetări.

Citește și: Ce măsuri s-au luat în urma accidentului de pe Centura de Vest

Reamintim că directorii Societății de Gospodărire Urbană Ploiești au mers în seara accidentului la secția de poliție pentru a se interesa de starea victimelor una dintre ele fiind angajată a societății, cât și pentru a semna procesul verbal. Care a fost comportamentul agenților de poliție față de cei doi directori, Donald Constantin, respectiv Mihai Păun, ciți în link-urile de mai jos:

Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, împins de polițiștii de la Bărcănești

Martor al accidentului de pe Centura Ploieștiului, intimidat de polițiștii de la Biroul din Bărcănești

Punctul de vedere al Poliției Prahova legat de incidentul în care au fost implicați directorii SGU Ploiești, îl puteți citi AICI.

12575888_10208800512429038_432338599_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here