fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Două stații GPL închise la Băicoi, în urma unor controale dispuse de primarul orașului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Controale în orașul Băicoi, la stațiile PECO și GPL, în urma tragediei de la Crevedia, județul Dâmbovița.

După finalizarea evaluărilor, primarul a anunțat pe pagina sa de facebook că pe raza orașului funcționează 4 stații mixte care comercializează carburanți, dar și gaz petrolier lichefiat, precum și o stație care deține doar platformă pentru comercializarea GPL.

„În urma verificărilor s-a dispus suspendarea activității a doua societăți care comercializează GPL, până la ducerea la îndeplinire a condițiilor de funcționare.
Pentru celelalte 3 societăți s-a stabilit un termen de 10 zile în vederea obținerii Autorizației de funcționare eliberată de către Primăria Oraș Băicoi”., a anunțat primarul Marius Constantin.

- Reclamă -


În ceea ce privește distanțele la care stațiile de distribuție GPL sunt amplasate – aspect mult discutat pe fondul evenimentului dramatic amintit, soldat cu pierderi de vieți omenești, dar și cu distrugerea unui număr mare de case- în același mesaj este făcută și o precizare oarecum liniștitoare, respectiv aceea că:

“Au fost verificate și distanțele dintre stația de distribuție GPL și construcțiile învecinate și ele corespund distanțelor de siguranță stabilite prin lege”.

De asemenea, pornind de la această situație punctuală, primarul Marius Constantin adaugă și o informație de larg interes, în atenția celor care desfășoară activități comerciale:

- Reclamă -

“Precizăm că toți agenții comerciali, indiferent de domeniul de activitate, trebuie să dețină Autorizație de funcționare eliberată de către Primăria Băicoi , de aceea rog pe cei care nu dețin un astfel de document să se prezinte urgent la sediul instituției noastre pentru obținerea acesteia”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img