fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

O comună din Prahova este mai bogată decât stațiunile Bușteni sau Predeal

Citește Și

- Reclamă -

O comună din Prahova este mai bogată decât stațiunile Bușteni sau Predeal și se află la doar câteva minute de Ploiești și o oră de condus de București.

Deși te-ai aștepta ca stațiunile de pe Valea Prahovei să fie cele mai bogate, cel puțin din județ, sunt detronate de o comună aflată la doi pași de Ploiești.

Este vorba despre localitatea Ariceștii Rahtivani, care are venituri mai mari decât multe municipii, sau chiar reședințe de județ.

- Reclamă -

De altfel, veniturile proprii ale primăriei Ariceștii Rahtivani sunt mai mari și decât reședința județului Teleorman.

Iar Ariceștii Rahtivani nu este singura localitate bogată din top. Chiar și Chiajna, din județul Ilfov, întrece veniturile unor stațiuni precum Bușteni sau Predeal. Chiajna este considerată cea mai bogată comună din România.

Chiajna are un buget anual de peste 20 milioane de euro. În comparație, media bugetelor anuale pentru orașele care nu sunt municipii este de sub opt milioane de euro, transmite fanatik.ro.

- Reclamă -

Și Florești, din județul Cluj, este o comună care surprinde, la rândul ei mai bogată decât stațiunile de pe Valea Prahovei. Surpriza este că aici există și cea mai tânără și educată populație din România.

Un raport realizat de Banca Mondială arată că Florești, de lângă Cluj, deține cea mai tânără și educată populație din țară. Iar procentul este unul cu mult mai mare și decât cel al Capitalei.

Tot comuna Florești se evidențiază și cu o populație oficială de 38.257 de locuitori. Iar deși puțini știau asta, Florești este așezarea rurală cu cea mai mare populație din România, mai scrie fanatik.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut