fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Elevii din Azuga vor învăța în biroul primarului sau în pensiuni ale profesorilor

Citește Și

- Reclamă -

Trei clase primare de elevi de la Școala Gimnazială ce aparține de Liceul Teoretic Azuga (LTA) vor începe acest an școlar în clădirea primăriei. O clasă a fost repartizată în biroul primarului, una în sala de consiliu și alta în sala registraturii.

 Elevii de gimnaziu au fost relocați în pensiuni ale profesorilor aflate tot în Azuga, iar liceenii vor face naveta în Bușteni cu autocare ale primăriei, explică primarul orașului Azuga, George Ciprian Barbu, într-un interviu pentru Edupedu.ro.

- Reclamă -

Liceul Teoretic Azuga și Școala Gimnazială sunt în reabilitare. “Situația aceasta va dura, conform graficului de lucru al constructorului, până în octombrie, când școala va putea reprimi clasele primare dimineața, gimnaziale și de liceu după-amiaza, cu excepția a trei clase care vor continua să fie găzduite la Primăria Azuga”, a spus edilul orașului Azuga.

În jur de 450 de elevi ai Școlii Gimnaziale și Liceului Teoretic Azuga vor începe anul școlar din 11 septembrie în trei locuri diferite: în clădirea Primăriei, la pensiunile ce aparțin unor profesori, la Ocolul Silvic și la Liceul Kalinderu din Bușteni, spune pentru Edupedu.ro primarul orașului Azuga, Ciprian George Barbu. “S-a ajuns la această soluție pentru că lucrările de reabilitare nu sunt finalizate. O parte ar trebui să fie gata în octombrie”, spune primarul.

Liceul Teoretic Azuga are și clase primare și gimnaziu, iar elevii din aceste clase învățau într-o clădire separată. Toate sunt încă în reabilitare. De aceea, trei clase primare vor învăța în Primărie: o clasă de 15-21 de elevi, chiar în biroul Primarului, alte două clase în sala de Consiliu și sala Registraturii, potrivit edupedu.ro.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...