Cu șase zile înainte de începerea oficială a campaniei electorale, ziarul Incomod a intrat în posesia unor informații exclusive. Este vorba despre consilierii din umbră care, în Prahova, vor încerca să aducă partidelor un avantaj în bătălia electorală.

Vorbim aici de PSD, PNL, ALDE, PMP, PRU, PRM, UDMR, PER și USR.

La PSD Prahova a fost angajat cel mai bun ucenic al mamei Stalactita, adevărata fiică a nașei de cununie a adevăratei mame a magiei albe. Acesta va avea ședințe zilnice de dat în bobi și în ghioc, după care, conform previziunilor acestuia, se vor face strategiile de campanie.

PNL îl va angaja pe un celebru astrolog neamț, fiul altui celebru astrolog care a lucrat pentru Casa Regală a Groenlandei în perioada interbelică și pentru președintele Mozambicului. Acesta va face horoscopul tuturor celor aflați pe liste și îi va sfătui de la cum să se îmbrace la câte promisiuni să scoată pe gură pe zi.

ALDE se va folosi de serviciul unui fost mecanic șef de la Citroen care știe să ghicească cu joja în baia de ulei. Previziunile sale vor trece întâi pe la sediul de la București al ALDE pentru a fi aprobate de Tăriceanu.

La PMP se va folosi o tehnică antică marinărească. Un tânăr matroz, angajat special în acest scop, va fi legat de un catarg și lăsat trei zile fără apă și mâncare. În a treia zi se spune că acesta începe să aibă viziuni care au legătură cu campania și viitorul politic al partidului.

La PRU e cel mai simplu. Candidații folosesc prăjituri cu răvașe. De fiecare dată când au vreo nedumerire mănâncă o prăjitură și citesc răvașul. Surse din interiorul partidului ne-au spus că pe răvașe, de fiecare dată, scrie ori Soroș ori Koveși.

PRM se va folosi de un cunoscut medium pentru a lua legătura cu piritul lui Vadim Tudor ca să-i sfătuiască. Deocamdată acesta este încă supărat pe membrii PRM așa că mediumul e în proces de împăcare.

La UDMR nu se știe ce strategie și cine va fi folosit pentru că informațiile erau în ungurește și noi nu știm această limbă.

Ecologiștii de la PER vor folosi arhicunoscuta metodă de citit în ceai de sunătoare. Sunătoare fiind bio, evident.

Cei de la USR s-au gândit la o metodă de meditație modernă. Astfel toți membrii vor face la o anumită oră din zi o spirală energetică care se va transforma apoi într-un romb energetic, iar la final într-o linie energetică. Astfel, cu cheakrele curățate, membrii USR vor putea să preîntâmpine orice atac murdar din timpul campaniei electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here