O familie cu doi copii, unul de 3 ani, iar cel de-al doilea de numai o lună, a fost găsită sâmbătă noapte într-un parc din Ploiești. Familia nu avea niciun adăpost și improvizase un foișor în parc pentru a sta pe timpul nopții. Părinții copiilor le-au spus oamenilor legii că vor să ajungă la preotul Tănase din Valea Plopului pentru a-l ruga pe acesta să îi găzduiască. Polițiștii Locali a dus familia la un centru de plasament din Ploiești.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Locală Ploiești:

În seara zilei de sâmbătă, 06.02.2016, în jurul orei 23.00, un echipaj al Poliției Locale Ploiești s-a deplasat pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, ca urmare a unei sesizări înregistrate la dispeceratul instituției, prin care era semnalată prezența unor persoane fără adăpost în parcul de joacă pentru copii, în apropierea zonei Podul Înalt.
La fața locului, polițiștii locali au depistat o familie cu doi copii minori, unul având vârsta de 3 ani, iar celălalt de o lună, care dormeau într-un foișor instalat în parcul de joacă.
În urma verificărilor întreprinse, au fost identificați numiții P. Marian, de 44 ani, cu domiciliul în Ploiești și Z. Melinda, de 37 ani, cu domiciliul în municipiul București, care au menționat că sunt în trecere prin oraș și intenționează să ajungă în localitatea prahoveană Valea Plopului, pentru a cere găzduire la adăpostul părintelui Nicolae Tănase. Asupra lor au fost găsite patru sacoșe cu haine și mâncare.
Polițiștii locali au condus și predat cele patru persoane lucrătorilor Centrului de Plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Andrei” din Ploiești, care dispune de un centru maternal destinat protecției și sprijinului mamei și copilului aflați în dificultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here