fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

FC Petrolul: ”Rămas bun, George Nicolescu! Cel care a dat naștere imnului Petrolului, s-a stins din viață”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Astăzi s-a stins din viață, la vârsta de 74 de ani, George Nicolescu, celebrul cântăreț orb care ne-a dăruit șlagărul „Eternitate”.

Solistul de muzică uşoară George Nicolescu s-a născut, la 12 martie 1950, la Ploieşti, judeţul Prahova.

- Reclamă -

Petrolul Ploiești, echipa de suflet a maestrului George Nicolescu, căreia i-a compus și interpretat imnul oficial, a transmis un mesaj emoționant:

”Rămas bun, George Nicolescu! Maestrul George Nicolescu, cel care a dat naștere imnului Petrolului Ploiești, s-a stins din viață, astăzi, la vârsta de 74 de ani.

Născut în Ploiești, pe 12 martie 1950, George Nicolescu s-a remarcat cu vocea sa caldă, plina de emoție, lansând, de-a lungul anilor, o serie de șlagăre arhicunoscute, precum „Eternitate”, ”Prefă-te inimă în stea” sau „Cântec pentru sănătatea ierbii”!

- Reclamă -

În 2002 a compus și interpretat imnul Petrolului, echipa sa de suflet, pe care, ulterior, a avut ocazia să-l cânte și de pe scenă, la inaugurarea noului stadion „Ilie Oană”.

Rămas bun, Maestre! Condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis cei de la FC Petrolul Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut