fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Finanțări noi, de 141 de milioane de euro, semnate prin Programul „Anghel Saligny”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După un calup de 445 de milioane de lei semnat în ianuarie, Ministerul Dezvoltării a semnat în această săptămână 44 de noi contracte de finanțare prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 700 de milioane de lei, echivalentul a aproape 141 de milioane de euro.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat marți 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 lei, arată Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, într-un comunicat de presă.

- Reclamă -

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri, a mai transmis instituția.

Proiectele care au primit acum finanțare provin din 23 de județe. Din Prahova, pe această listă a intrat un singur proiect, pentru modernizarea unui drum din Ariceștii Zeletin, cu o valoare de puțin peste 1,5 milioane de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut