fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Fiul viceprimarului PSD din Gornet a fugit la mare, din carantină

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Tupeul și nesimțirea aleșilor locali, mai ales ale celor de la PSD, frizează limitele imaginației. Viceprimarul localitălii Gornet, așezare băgată miercuri seara în carantină de autoritățile statului, și-a lăsat băiatul să plece la mare, la Costinești. Vorbim de acea primărie a cărei conducere s-a arătat nemulțumită de decizia de carantinare și care a anunțat că îl va da în judecată de Raed Arafat pentru această decizie. Viceprimarul Daniel Niculescu de la PSD a vrut probabil să-și arate și mai tare sfidarea față de deciziile guvernului, așa că și-a lăsat fiul să părăsească, pe șest, localitatea și să petreacă cu prietenii la mare. Desigur, omul a vrut să țină ascuns acest gest ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii, însă aroganțele fiului de pe rețelele de socializare l-au aruncat în aer.

Eric Păunescu este un personaj activ pe Facebook și Instagram, motiv pentru care o asemenea extravaganță nu putea fi trecută în anonimat. Tânărul s-a pus pe postat de cum a părăsit localitatea și s-a urcat în trenul ce l-a dus la Costinești. O “Instastory” fierbinte a apărut pe contul său puțin după prânz. La fel de activi au fost și prietenii cu care a plecat în această aventură.

- Reclamă -

Nu voi insista prea tare pe distracția adolescentină a tânărului ajuns la malul mării din focarul de coronavirus. Este mult mai interesantă activitatea tatălui, pesedist cu ștate vachi și care păstrează linia partidului referitor la pandemia de coronavirus. Adică sfidează boala și legile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii bolii. Din primul moment în care localitatea Gornet a fost băgată în carantină, cei de la primărie au luat foc. Deși au spus că vor contesta în instanță decizia și vor cere jumătate de milion de euro despăgubiri, aceștia au afirmat însă că respectă legea. Iată postarea celor de la primăria Gorneni de acum 3 zile, imediat după ce au aflat de carantinare:

 - Ziarul INCOMOD

 

- Reclamă -

Pentru cine nu știe, măsurile impuse de Guvernul României precizează expres că persoanele din Gornet nu pot ieși sau intra în localitate, decât în câteva cazuri excepționale, descrise în ordinul emis de Ministerul de Interne. Este vorba de cei ce asigură aprovizionarea cu alimente, cei care au o urgență medicală sau alte câteva activități descrise în document. Nicăieri nu apare “plecatul la mare cu prietenii”! Dincolo de această încălcare a legii, gestul fiului de primar poate fi și unul inconștient. Eric Păunescu a plecat practic din inima unui focar de coronavirus, direct pe plaja și în localurile din Continești. Dacă acesta este contaminat, deplasarea sa ar putea să le fie fatală și celor cu care va intra în contact. În consecință, am considerat oportun să iau un punct de vedere tatălui, viceprimarul PSD Daniel Păunescu. Dialogul a fost unul halucinant, vicepe PSD încercând inițial să ne ducă de nas, iar apoi refuzând efectiv să comenteze. Până la urmă, vorbim de încălcarea legii, o lege care, chiar dacă nu este pe placul celor de la PSD, este totuși în vigoare. Aveți mai jos întreaga discuție cu vicele:

Dacă în fața unui demers jurnalistic, edilul poate veni cu replica “Nu vreau să răspund!”, nu aceeași atitudine poate fi luată într-o anchetă a poliției. În cazul în care domnii de la ministerul de Interne se vor sesiza față de această încălcare a legii și sfidare a carantinei, Jurnalist.ro le va pune acestora la dispoziție toate devezile și mărturiile celor care ne-au adus la cunoștință acest caz halucinant. Cum era de așteptat, după discuția telefonică ce am avut-o cu domnul viceprimar, Eric Păunescu și-a șters toate postările sale incriminatorii de pe Instagram. Din fericire, suntem în posesia lor. La ora redactării acestui material, tânărul se află în stațiunea Costinești, lucru extrem de ușor de verificat.

Sursa: jurnalist.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. S-au umflat prea mult personajele din administratiile locale. Cred ca cel mai bine sa fie limitte mandatele la cel mult 2. Si asa nu fac mare lucru. Serialul Las Fierbinti cu primarul lor hot, nu e imaginar. Se intampla in toate localitatile din tara. Sunt prea multi. Bine ca PSD-ul pierde teren, ca n-a facut NIMIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img