fbpx
luni, mai 29, 2023

Fost viceprimar din Prahova, găsit în incompatibilitate de ANI

Citește Și

- Advertisement -

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul unui fost viceprimar din Prahova. Este vorba despre Lazăr Constantin, fost viceprimar al comunei Vadu Săpat.

„În perioada 02 iulie 2012 – 27 iunie 2016 a deținut și exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de administrator al unei societăți comerciale, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.”, se arată într-un comunicat emis de ANI.

„Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.”, mai transmite ANI.

- Advertisement -

Lazăr Constantin nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, se mai arată în comunicat.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Nu putea sa constate ANI acest lucru peste 20 de ani ?! Pentru ce gura mamii ei( de ANI ) trebuie sa o platim noi cetatenii daca astfel de constatari se fac dupa atita amar de vreme ?!

    Institutiile publice , in mare parte , sint niste capuse ordinare pe corpul social sanatos ala poporului roman .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

Primăria Ploiești va primi în patrimoniu, de la Ministerul Transporturilor, pasajul de cale ferată de la Podul Înalt, solicitat...

Mai Multe Articole Ca Acesta