Fostul primar Iulian Bădescu a postat marți, 20 noiembrie, un mesaj pe Facebook despre mutarea primăriei în clădirea Petrom din centrul orașului. Iulian Bădescu reamintește în mesaj că respectiva clădire a fost donată de OMV pentru realizarea unui spital de pediatrie. De altfel, promisiunea spitalului a fost cea care i-a adus victoria lui Bădescu la alegerile locale din 2012, când a fost ales primar. Bădescu spune pe Facebook că sala unde ar fi trebuit să fie operați copiii a devenit sala de ședințe a Consiliului Local și că biroul primarului este unde ar fi trebuit să fie cabinetul specialistului ortoped.

“Astazi, Primaria Ploiesti anunta cu surle si trambite ca isi muta sediul in cladirea donata, cu greu, de OMV municipiului pentru realizarea unui spital de pediatrie. Sala unde trebuiau operati copiii a devenit sala de sedinte a Consiliului Local. Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul primarului. Viceprimarii stau si ei in saloanele pacientilor. Si ca sa fie totul cu mot, creditul contractat pentru amenajarea noului spital al copiilor a fost tocat.

PS: Recent mi s a spus ca realizarea acestui spital a fost blocata de “Portocala”, Onea si SRI… sau de drobul de sare…

PS2: Consilierul primarului – ex ofiter SRI – are salonul anestezistului, cel cu fata spre stadion…”, este mesajul postat de Iulian Bădescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here