Mai mulți tineri certați cu bunul simț au lăsat o mizerie de nedescris în urma lor la Sala Sporturilor din Ploiești. Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, instituția care are în administrare zonele verzi din oraș, a transmis mai multe imagini de la Sala Sporturilor în care se vede mizerie lăsată în urmă de cei care au stat pe bănci.

“Reamintim tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Astfel, solicităm cetățenilor să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu în alte locuri (zone verzi, suprafață antitraumă, locuri de odihnă etc)

Totodată, facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte.”, a transmis SGU într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here