fbpx
vineri, decembrie 8, 2023
spot_img

FOTO Roberta Anastase, separată de un gard de ploieșteni

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Senatoarea Roberta Anastase a publicat pe contul său de Facebook o serie de fotografii despre care spune că sunt de la întâlniri cu ploieștenii. Într-una dintre fotografii, Roberta Anastase stă la o masă, alături de mai mulți consilieri locali, și este separată printr-un gard de ploieștenii care stau la mese cu o treaptă mai jos.

Postarea este de săptămâna trecută și senatoarea spune că fotografiile sunt de la întâniri cu ploieștenii din zonele Republicii, Catedrală, Dorobanțu. În seria de fotografii este și una în care Roberta Anastase stă la o masă de ”prezidiu”, alături de mai mulți consilieri locali printre care și viceprimarul Daniel Nicodim. Masa este separată de un gard de celelalte mese la care stau mai mulți oameni. Din imagine reiese că ploieștenii stau inclusiv cu o treaptă mai jos decât Roberta Anastase.

Citește și: PNL va candida pe liste proprii în alegerile din 2024. Vot în unanimitate dat în şedinţa conducerii partidului de la Sinaia

- Reclamă -

Fotografia a fost preluată și redistribuită de deputatul independent Mihai Polițeanu, ales de la listele USR, care a ironizat-o și a criticat-o pe președinta PNL Ploiești:

”De o parte a gardului, ploieștenii, de cealaltă parte, cu o treaptă mai sus, masa la care stau Roberta Anastase și mai marii PNL Ploiești. Asta numește Roberta Anastase ”întâlnire cu ploieștenii”, o demonstrație de aroganță și inadecvare.”, a scris Mihai Polițeanu pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Face parte din Parlamentul Romaniei???? Acest Parlament al Romaniei o adunatura de stresati, doctori fara Bacalaureat, ridicatori de maini la solicitarea partidelor, etc. …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img