fbpx
duminică, iunie 16, 2024
spot_img

FOTO Spionul arestat pentru trădare este ploieștean, fost candidat la primărie

Citește Și

- Reclamă -

Alexandru Piscan, românul arestat pentru trădare după ce a fotografiat obiective NATO din România și a dat pozele unor diplomați ruși, este ploieștean, fost candidat la primărie.

DIICOT a anunțat că un cetățean român a fost arestat pentru trădare, după ce a fotografiat obiective NATO din România, inclusiv tehnică militară de luptă, și a dat imaginile unor diplomați de la Ambasada Rusiei de la București.

Potrivit unor surse, a fotografiat un convoi militar.

- Reclamă -

Potrivit portalului instanțelor de judecată, numele bărbatului este Piscan Alexandru Dorin.

Surse oficiale au confirmat pentru ziarul Incomod că este vorba de ploieșteanul din fotografia de mai sus care, la alegerile din 2020, anunțase că este candidat la funcția de primar al Ploieștiului. Și anul acesta, în martie, ploieșteanul anunțase pe facebook că va candida la alegerile locale din municipiu, dar nu se regăsește pe lista finala de candidaturi validate de BEJ.

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că începând cu anul 2022 acesta a procedat la supravegherea unor obiective militare românești sau aparținând NATO amplasate în proximitatea municipiului Tulcea, colectând informații cu caracter militar și efectuând fotografii privind tehnica militară de luptă și deplasarea personalului în zona de graniță cu Ucraina, pe care le-a transmis către diplomați din cadrul Ambasadei Federației Ruse la București.

- Reclamă -

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.”, a transmis DIICOT.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Femeie lovită mortal în timp ce traversa un drum din Prahova

O femeie de 62 de ani a murit sâmbătă, după ce a fost lovită de o mașină condusă de...