Ploieștenii din zona cartierului Mihai Bravu, dar și din împrejurimile reclamă faptul că aerul continuă să fie irespirabil.

În urma numeroaselor sesizări, primarul Adrian Dobre a mers, din nou, la Lukoil pentru a le cere scoteală reprezentanții rafinăriei în ceea ce privește mirosul insuportabil din oraș.

”M-am dus din nou la Lukoil, care, noaptea ca hoţii, dau drumul la gaze toxice peste oraş, profitând de faptul că Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, se culcă devreme.
De altfel, şefei ALDE Prahova, i-am trimis şi un mesaj, în care i-am cerut, încă o dată, să ia atitudine.
Dacă nu se rezolvă, sunt dispus să-mi instalez cortul în faţa Lukoil şi să fac sesizări peste sesizări. Apropo, Direcţia de Sănătate Publică doarme şi ea, pentru că doar ce au scăpat de Pintea de la Ploieşti.
Înţeleg că băieţii şi fetele vesele de la PSD – ALDE nutresc o dragoste profundă pentru tot ce e rusesc, dar nu sunt dispus să-i las pe cei la Lukoil să-şi bată joc de un oraş şi să pună în pericol sănătatea ploieştenilor”, a scris primarul Adrian Dobre pe pagina personală de Facebook.
Totodată, edilul șef a postat și un material video în care a prezentat reacția reprezentanților rafinăriei Lukoil în momentul ”vizitei sale inopinate”.

Pentru că până în prezent nu s-a luat nicio măsură, primarul Adrian Dobre i-a trimis un mesaj ministrului Mediului Grațiela Gavrilescu.
”Bună seara,
În această seară am fost apelat de mai mulți ploieșteni care reclamă că aerul a devenit irespirabil. Se repetă situația de aseară, când am fost la Lukoil. Am sunat la Garda de Mediu și la Agenția de Mediu. Acum sunt iar la Lukoil.
Doamnă Grațiela, ce faceți? Așa nu se mai poate trăi în Ploiești!
Adrian Dobre”, se arată scris în mesajul transmis ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu de către șeful administrației publice locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here