fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

FOTO+VIDEO: Furtuna a făcut ravagii în Prahova. Pod luat de ape la Azuga, mii de gospodării fără curent și apă potabilă

Citește Și

- Reclamă -
Furtuna a făcut prăpăd în mai multe orașe din Prahova, astfel că un pod a fost luat de ape la Azuga, iar mii de gospodării au rămas fără curent și apă potabilă.

În urma furtunii puternice, pârâul Azuga s-a umflat și a dărâmat un pod, o parte din acesta ajungând în apropierea unui hotel.

De asemenea, distribuția apei în Azuga și Bușteni a fost oprită pentru o bună perioadă de timp. Iată ce a transmis ISU Prahova:

- Reclamă -

„Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonaţii din Azuga și Bușteni că distribuţia apei a fost reluată începând cu ora 13.30.

Pentru abonaţii din oraşul Sinaia:
– Distribuţia din Staţia de apă Oppler a fost reluată la jumătate din capacitate, furnizarea apei urmând să fie asigurată în regim normal, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo.
– Pentru Staţia de apă Valea Dorului, până în prezent, echipele de intervenţie ale societăţii HIDRO PRAHOVA SA au curăţat captarea, operaţiune urmată de spălarea filtrelor şi încărcarea bazinului. Potrivit estimărilor, care depind în principal de evoluţia condiţiilor meteo, până la finalul zilei va fi reluată distribuţia şi pentru abonaţii care sunt alimentaţi din această Staţie, mai exact cei din cartierele Izvor şi Platoul Izvor.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...