fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
30.8 C
Ploiești
spot_img

Imagini cu stadiul lucrărilor de reconstruire a Școlii Generale din Pietroșani, comuna Puchenii Mari

Citește Și

- Reclamă -

Lucrările de reconstruire a Școlii Generale din satul Pietroșani, comuna Puchenii Mari, avansează! La începutul lunii aprilie a început demolarea vechii școli, care era într-un stadiu avansat de degradare, iar acum deja au fost puși stâlpii noii clădiri.

Administrația locală din comuna Puchenii Mari a reușit să obțină fonduri europene nerambursabile pentru acest proiect, prin Programul Operațional Regional (POR). Fosta clădire avea un risc seismic ridicat și era un pericol pentru elevii care, în curând, vor avea o școală nouă cu dotări moderne.

Termenul de execuție al lucrărilor este luna decembrie, anul acesta. Școala cea nouă va avea toate dotările necesare, calculatoare pentru elevi și profesori și laboratoare.

- Reclamă -

Citește și: Imagini din cadrul spectacolului oferit copiilor de 1 Iunie, în Puchenii Mari

Echipa coordonată de primarul Constantin Negoi a obținut pentru acest proiect o finanțare europeană nerambursabilă în valoare de 6,8 milioane de lei, cu TVA.

În paralel, și alte școli din comuna Puchenii Mari vor beneficia de investiții: clădirea școlii din Puchenii Mari este consolidată și modernizată, iar școala gimnazială din Puchenii Moșneni va fi, de asemenea, consolidată, modernizată și dotată, au precizat reprezentanții administrației locale.

Imagini cu stadiul lucrărilor de reconstruire a Școlii Generale din satul Pietroșani:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...