fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

În ţara lui COPY-PASTE, ANAF-ul a închis şi XEROX-ul de la Universitate

Citește Și

- Reclamă -

anaf - Ziarul INCOMODPeste 170 de magazine şi localuri au fost închise în întreaga ţara de către agentii Antifraudă, după ce a intrat în vigoare, de la 1 martie, noua Ordonanţa de Urgenţă ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat. Printre acestea şi un centru de copiere din Pasajul de la Universitate, din Capitală. Inspectorii au găsit 5 lei în plus în gestiune care nu erau justificaţi pe bonul fiscal.

Pentru  cei 5 lei găsiţi în plus, inspectorii au dat o amendă de 6000 de lei şi au închis temporar centrul de copiere şi printare din Pasajul Universităţii. Firma de la Universitate mai are un punct de lucru la suprafaţă, în Piaţa Universităţii, în apropiere de intrarea în parcare.

- Reclamă -

„Ne-au închis pentru că au găsit un tips( n.r. ciubuc) de 5 lei. De exemplu, vine un client şi face o copiere la 70 de BANI, îmi lasă 1 leu şi pleacă, şi acele tips-uri se strâng. Pentru chestia asta ne-a închis punctul de lucru din pasaj. Ne-am şi rugat de dânşii să nu ne pună şi sigiliu pentru că noi acolo avem utilajele care sunt de 10.000 de euro. Ne-am rugat cam o jumătate de oră de ei. Au un comportament de parcă ei erau stăpânii noştri. Şefului meu da, ok, îi permit să ţipe la mine, dar nu la oricine. Adică, până la urmă, cine eşti tu, ANAF-ul? Şi, ok, vii şi mă controlezi, şi ce faci? Vii să ţipi la mine? N-ai nici măcat cei 7 ani de acasă”, a spus Radu Socaciu, reprezentantul centrului Copi&Print.

 

„Amenda este de peste 6.000 de lei. Şi cu închiderea punctului de lucru. E strigător la cer. Dacă mă prindea cu 1.000 de lei, cu 500 de lei, cu 300 de lei peste, bun, mai spuneam, nu aveam nicio justificare. Dar din moment ce noi avem copiere, unde cred că avem printre cele mai mici preţuri, vine clientul, pleacă satisfăcut şi mai lasă şi ăia 30 de BANI sau 25 de bani, măruntul”, a mai spus Radu Socaciu.

Centrul de copiere de la Universitate nu este singurul închis în zonă. Alte două  magazine de la metrou, unde se vindeau fructe şi produse alimentare au fost închise în urma controalele comisarilor de la ANAF. Însă, acest lucru îl ştiu numai vecinii chişcurilor respective, niciun anunţ nu spune că pe acolo au trecut inspectorii ANAF.

- Reclamă -

Sursa: www.gandul.info

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut