fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Irigațiile de primăvară au secătuit rezervoarele Hidro Prahova. Apă cu program în mai multe localități din județ

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunţă că se confruntă în această perioadă cu un nivel excesiv al consumului de apă potabilă, pe fondul continuării utilizării resurselor de apă pentru grădinărit și agricultură.

În aceste condiții, ar putea fi necesar ca pe timp de noapte, pentru refacerea rezervelor de apă, societatea HIDRO PRAHOVA să introducă un program de distribuţie a apei. Măsura se va implementa numai dacă va exista riscul ca pe timp de zi, apa să nu poată fi furnizată în regim continuu, la parametrii de debit și presiune corespunzători, la nivelul branșamentului utilizatorului.

- Reclamă -

În această situație, vă informăm că în perioada 19 – 24 mai 2020, apa poate fi întreruptă după următorul program:

 • În oraşele Mizil și Urlați, în intervalul orar 24.00 – 05.00.
  •În comuna Gornet Cricov, în intervalul orar 23.00 – 05.00.
  •În comuna Tomşani, în intervalul orar 23.00 – 05.00.
  •În comuna Ceptura, în intervalul orar 23.00 – 05.00
  •În comuna Baba Ana (satele Cireșanu, Conduratu și Satul Nou), în intervalul orar 22.00 – 05.00.
  •În comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului și Tohani), apa ar putea fi întreruptă în intervalele 13.00 – 17.00 și 22.00 – 05.00.

În mod excepțional, pentru abonații din comunele Vadu Săpat și Fântânele, apa ar putea fi furnizată cu program, în intervalele orare: 06.00 – 08.00 și 18.00 – 22.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat în scris primăriile localităților nominalizate cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică pentru furnizarea apei tuturor abonaților din localitate.

- Reclamă -

Totodată, HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților încă din data de 10 aprilie 2020, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea apei potabile în activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut