fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Iulian Dumitrescu despre dosarul penal: Sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, suspendat din funcție printr-o măsură luată de DNA, spune despre dosarul penal în care este acuzat de luare de mită că ”sunt niște oameni puși de Vlad Cosma”, fost parlamentar de Prahova.

Iulian Dumitrescu a fost plasat sub control judiciar, măsură care a venit cu interzicerea executării funcției de președinte al Consiliul Județean Prahova. Până la ora actuală, nu și-a validat la AEP candidatura pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean, deși PNL Prahova a emis un comunicat de presă în care a anunțat că primarii liberali îl susțin.

Întrebat despre o nouă candidatură joi, 18 aprilie, potrivit news.ro, Dumitrescu a declarat că atât Constituția, cât și Statutul partidului, îi permit să candideze la alegerile locale din 9 iunie, însă este o decizie personală pe care trebuie să o ia.

- Reclamă -

Despre dosarul penal în care este acuzat de luare de mită, Dumitrescu a spus că ”sunt niște oameni puși de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe județul Prahova”.

”Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez, dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu”, a afirmat Iulian Dumitrescu. 

Iulian Dumitrescu s-a prezentat, joi, la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, în cadrul controlului judiciar.

- Reclamă -

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, că este o strategie de partid pe care o gestionează aşa cum consideră el că este cel mai bine şi a precizat că nu este vorba de o singură propunere de candidatură în persoana lui Iulian Dumitrescu, la şefia CJ Prahova. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...