În cadrul unei dezbateri pe probleme de sănătate, președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a făcut o scurtă analiză asupra sistemului medical din județ, dar și asupra mandatului primarului Adrian Dobre.

” Nu e într-o situație prea fericită. El în campanie vorbea despre un buget, acum la PSD, la centru, e o eminență cenușie, domnul Vâlcov, care are tot felul de idei în ceea ce privește bugetele instituțiilor. Acestea s-au schimbat, s-au diminuat.(…)Primarul Adrian Dobre s-a trezit și cu salariile mărite la un nivel care nu știu dacă este sustenabil pentru Ploiești. Aici, la Ploiești, a fost și un joc al cetățenilor, unii au pus ștampila pe primar, alții pe PSD și ne-am trezit cu primar PNL și consiliu local PSD-ALDE. Lucrul ăsta îl cam leagă de mâini și de picioare și lucrul ăsta se vede”, a susținut Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Vezi mai jos declarația integrală a liderului liberalilor prahoveni.

1 COMENTARIU

  1. ,,Primarul Adrian Dobre s-a trezit și cu salariile mărite la un nivel care nu știu dacă este sustenabil pentru Ploiești ,,

    Pe baza unor acte normative emise de imbecili toate administratiile locale s-au inghesuit sa creasca salariile din administratie la maxim ( pentru ca puteau si pentru ca legislatia le permitea ). Nici un primar si nici un consiliu local nu a gindit economic ; au gindit imbecil asa cum au gindit cei care au emis legislatia .

    In mediul privat salariile cresc pe alte principii . Ca sa ai incasari trebuie sa ai clienti care sa cumpere produsele / serviciile pe care le oferi . La bugetari salariile cresc electoral , sau prin cresterea taxelor si impozitelor . O tilharie pe care romanii nu o mai accepta . Prea multi incapabili in sistemul bugetar ; multi , scumpi si ineficienti . Secaturi care nu sint in stare sa manince o paine in mediul concurential . Se duc sa pupe minere si sezuturi in mediul bugetar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here