fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Judecătorii din Ploiești nu-l mai vor pe Cornel Dinicu în arest la domiciliu

Citește Și

- Reclamă -

Judecătoria Ploiești a decis, luni 25 martie 2024, să respingă propunerea de prelungire a arestului la domiciliu solicitată de procurori pe numele lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor care a ars anul trecut, a doua zi de Crăciun. Instanța a considerat că omul de afaceri poate fi cercetat în continuare în libertate, dar sub puterea controlului judiciar.

Soluția Judecătoriei Ploiești nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 48 de ore la instanța superioară, Tribunalul Prahova.

- Reclamă -

Cât timp se află în control judiciar, Cornel Dinicu nu are voie să dețină și să folosească arme, dar nici să participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv încă din primele zile ale acestui an și a rămas în spatele gratiilor puțin peste o lună, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu.

Complexul turistic Ferma Dacilor din Tohani, comuna prahoveană Gura Vadului, a ars în dimineața zilei de 26 decembrie 2023. Focul a izbucnit în jurul orelor 5 dimineața, iar clădirea principală a complexului a fost mistuită de flăcări în nici o oră. Opt oameni au murit atunci, printre care și băiatul de 11 ani al patronului, victimele fiind oaspeții afaceristului, invitați la petrecerea de Crăciun.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut