fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

KMG Rompetrol a lansat campania de recrutare a programului de traineeship, ediția 2024

Citește Și

- Reclamă -

KMG International (Rompetrol) a lansat campania de recrutare a programului de formare pentru studenți și absolvenți de studii superioare în domeniul tehnic ce vizează o carieră în industria energiei.

Cu o identitate vizuală nouă începând de anul trecut și o tradiție de 23 de ani, programul „Together We Grow” este menit să identifice și să atragă candidați cu potențial pentru ocuparea rolurilor disponibile în cadrul companiilor din Grup. 

- Reclamă -

Programul de Traineeship se adresează cu precădere studenților în ani terminali, masteranzi sau celor care sunt în curs de absolvire sau au absolvit specializări precum „Tehnologia Prelucrării Petrolului și Petrochimie”, „Ingineria Petrolului și a Gazelor”, „Energetică” sau „Inginerie Electrică”.

Pe o perioadă de 2 luni (august – septembrie) participanții în program, alături de mentorii lor, vor aprofunda cunoștințele teoretice acumulate în perioada studiilor universitare și își vor dezvolta competențe practice care să-i ajute la început de carieră. 

Aproximativ 70 de mentori din cadrul companiilor din Grupul KMG International vor fi alături de studenți pentru a le transmite toate informațiile necesare familiarizării cu activitățile și operațiunile companiilor din grup.

- Reclamă -

Din 2001, de la prima ediție denumită „Casa noastră ca o floare”, peste 1.700 de absolvenți au participat la programele de traineeship și mai mult de jumătate dintre ei au devenit colegii noștri. Anul trecut, de exemplu, din cei 100 de participanți în program au fost selectați 44 de candidați care și-au început parcursul profesional în diverii arii de activitate ale companiilor din Grup. 

Sesiunile de informare și prezentare a programului de traineeship, susținute de echipele interne ale companiei, se vor derula pe tot parcursul lunii martie, în București (13 martie, Universitatea Politehnică), Ploiești (14 martie, Universitatea Petrol-Gaze), Constanța (19-20 martie, Universitatea Maritimă și Universitatea „Ovidius”) și Iași (26 martie, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”). 

La program vor lua parte mai multe companii din Grupul KMG International, printre care Rompetrol Rafinare, Rominserv, Midia Marine Terminal, Rompetrol Energy, Rompetrol Well Services și Rompetrol Quality Control.

Despre Grup și companiile participante 

- Reclamă -

KMG International este un grup de companii cu o structură complexă care activează în linii de business precum trading, logistică, procesarea țițeiului, petrochimie (Rafinăriile Petromidia și Vega, divizia petrochimică), retail prin intermediul stațiilor de energie și servicii industriale. În total 24 de companii operează în țări precum România, Elveția, Bulgaria, Georgia, Moldova și Turcia. KMG International activează pe piața europeană, prelucrând și comercializând produse petroliere din țiței provenit din Kazahstan. 

Rompetrol Rafinare operează rafinăria Petromidia Năvodari, cea mai importantă capacitate de rafinare a ţiţeiului din România şi rafinăria Vega Ploieşti, singurul producător naţional de bitum şi solvenţi ecologici, dar şi unica Divizie de Petrochimie din ţară.

Rominserv a fost înfiinţată în 2001 prin fuziunea Diviziei de Construcţii şi Supervizare din cadrul Rompetrol, cu Divizia Mecano-Energetică din cadrul rafinăriei Petromidia şi este contractorul general al Grupului KMG International. Compania furnizează servicii de mentenanță industrială, modernizări tehnologice și servicii de management, oferind clienților săi soluții profesionale integrate.

Midia Marine Terminal este operatorul lanţului de aprovizionare şi stocare ţiţei al Grupului, inclusiv al terminalului offshore, un sistem proiectat să transfere ţiţei de la/către navele tip tanc petrolier, cu capacitate cuprinsă între 60.000 TDW şi 165.000 TDW.

Rompetrol Quality Control este compania de laboratoare înfiinţată în 2004 în cadrul rafinăriei Petromidia, care oferă toată gama de servicii de analize pentru produse petroliere, factori de mediu, evaluare noxe pe loc de muncă, analiza produselor petrochimice, precum şi analize de biocarburanţi.

Rompetrol Well Services este una din cele mai importante companii din segmentul de piaţă specific din România. Cu o experienţă de peste 60 de ani, compania oferă o gamă largă de servicii specializate pentru sonde de ţiţei şi gaze naturale.

Rompetrol Energy este compania responsabilă pentru implementarea proiectului de Cogenerare, una din principalele direcţii de investiţii susţinută de Fondul de Investiţii în Energie Kazah-Român (FIEKR), în parteneriat cu Ministerul Energiei.

Departamentul de Comunicare și Relații Publice

KMG International

 - Ziarul INCOMOD

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut