fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
12.3 C
Ploiești
spot_img

LAROCK Music Festival – Un eveniment muzical impresionant dedicat iubitorilor de libertate, natură și de muzică rock

Citește Și

- Reclamă -

LAROCK Music Festival, unul dintre cele mai ample evenimente muzicale de pe scena rock a României, va avea loc în perioada 8, 9 și 10 septembrie 2022 pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.

Organizatorii s-au alăturat campaniei Miss Generația lui John și vor oferi premii fetelor, în Finală, urmând ca acestea să fie dezvăluite ulterior.

Evenimentul își propune să aducă laolaltă un line-up electrizant de trupe și artiști de top ai scenei rock printre care: Alternosfera, Vița de Vie, OCS, Byron, Cargo, Phoenix și mulți alții, atrăgând mii de fani entuziaști, dar și persoane dornice să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi și rulote, zone de relaxare, delicii culinare și food trucks, ample facilități de parcare pentru mașini și motociclete, precum și spații pentru artizani.

Echipa de organizatori este formată din profesioniști în servicii de sunet pentru artiști de top din România, servicii de organizare evenimente, marketing și logistică, al căror scop comun este de a crea spațiul perfect pentru relaxare și conectare a iubitorilor de muzică rock, dar și de a construi o comunitate solidă.

- Reclamă -

“Ne dorim să oferim o experiență memorabilă participanților și să stabilim un precedent pentru evenimentele viitoare, în care ne dorim să creștem împreună.”

Potrivit estimărilor specialiștilor din industrie care se ocupă de managementul artiștilor și trupelor invitate, se așteaptă ca numărul participanților să atingă între 10,000 și 15,000 de persoane în total, pe parcursul celor trei zile de festival.

“Ne propunem să devenim curatori de audiență și expunere pentru toți colaboratorii noștri.”

- Reclamă -

Detalii suplimentare despre festival pot fi găsite pe website-ul oficial www.larock.ro

LAROCK
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Bătrână lovită de mașină în timp ce traversa DN 1

O bătrână a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa DN...