Mascati perchezitii
Un tânăr din Iași, despre care presa locală scrie că este unul dintre liderii mișcării #rezist, a fost reținut  pentru trafic de droguri.

Tânărul avea o plantație de canabis într-o seră și este acuzat că drogul era destinat atât consumului propriu, cât și comercializării.

“La data de 23.10.2019, procurorii DIICOT- S.T.Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.A, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt s-a reţinut că, în cursul anului 2019, cu sprijinul soției sale, inculpatul a înființat pe raza comunei Tomești, judeţul Iași, la adresa la care locuiesc cei doi împreună cu fiica minoră, pe terenul curții situat în spatele casei, în interiorul unor sere ( construcții pe cadru de lemn, acoperite cu folie din plastic) o plantație ilicită de cannabis de tip indoor constituită din mai multe plante de cannabis, în scopul recoltării și obținerii drogului de risc cannabis (inflorescențe), droguri destinate atât comercializării cât și consumului personal.

Au fost ridicate 3 kilograme de cannabis, precum și alte bunuri și materiale utilizate în derularea activității infracționale”, notează stiripesurse.ro, citând un comunicat DIICOT.

Conform Bunaziuaiași.ro, Adrian Dolniceanu este unul din liderii mișcării #rezist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here