Andrei Volosevici şi-a depus oficial, miercuri, dosarul de candidatură pentru postul de primar al municipiului Ploieşti. Alături de el a fost prezentă și echipa sa, formată din candidaţii PNL pentru Consiliul Local, aceștia din urmă depunându-și, la rândul lor,  dosarele de candidatură.

În prezența lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova şi candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean, Volosevici a vorbit despre echipa de consilieri propusă, viziunea sa pentru administraţia locală şi relaţia cu restul partidelor care vor fi reprezentate în forul legislativ local.

Legat de echipa sa propusă pentru Consiliul Local, Volosevici a susținut că este formată atât din oameni cu experiență în legislativul ploieștean, cât și din oameni tineri.

“Avem şi o echipă tânără, şi o echipă cu experienţă. Există consilieri vechi care rămân pe listă, există şi tineri cu care ne mândrim, pot să vă spun de exemplu de Radu Simionescu, care are foarte multe proiecte legate de Primărie, putem vorbi de avocaţi tineri, Vlad Frusina, putem vorbi de oameni cu experienţă. Cel mai important lucru este echipa şi, atenţie, respectul pentru ceilalţi parteneri din Consiliul Local, indiferent de coloratura politică. Cred că este un lucru absolut important, nu un primar facem lucrurile, el împine lucrurile într-o anumită direcţie, Consiliul Local le face posibile”, a punctat Andrei Volosevici.

 

Iată echipa  lui Andrei Volosevici depusă propusă pentru Consiliul Local Ploiești:

 

1)Dan Nicodim

2) Radu Simionescu

3) Simona Uţă

4) Zoia Staicu

5) Aurelian Tudor

6) Vlad Frusina

7) Valentin Săbău

8) Horia Popovici

9) Valentin Marcu

10) Gheorghe Sârbu

11) George Popa

12) Iulian Bolocan,

13) Nicoleta Ştefan

14) Dragoş Măchiţescu

15) Costantin Grigore

16) Cătălin Radu

17) Valentin Niculcea

18) Rodica Alexandru

19)Valentin Stoichici

20)Alina Furtună

21) Simona Băicoianu

22) Bogdan Mihai Georgescu

23)Dan Adrian Crețu

24) Ramona Tudose

25)Andrei Benea

26) Maria Gheorghiaș

27)Geta Popa

28)Denisa Niculae

29) Robert Stoicescu

30) Marius Petrache

31)Cristian Niță

32) Gabriel Marin

33)Cătăln Sorescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here