fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Lista localităților care vor primi microbuze școlare de la Consiliul Județean Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova are în derulare o licitație pentru achiziția de microbuze școlare electrice, din fonduri de la AFM. Mijloacele de transport urmează să ajungă în 26 de localități din Prahova.

Consiliul Județean vrea să cumpere 26 de microbuze electrice, de 16+1 locuri, pe care urmează să le repartizeze către primăriile partenere în cadrul proiectului. Investiția este realizată în cadrul unui program finanțat de Administrația Fondului de Mediu.

- Reclamă -

Proiectul CJ fusese aprobat încă din septembrie 2023. Tot atunci a fost stabilită și lista localităților unde urmează să fie repartizate cele 26 de microbuze școlare, care include 7 orașe și 19 comune.

Este vorba despre orașele Băicoi, Boldești-Scăeni, Comarnic, Sinaia, Slănic, Urlați, Vălenii de Munte și comunele Apostolache, Ariceștii Rahtivani, Bănești, Cerașu, Ciorani, Colceag, Gorgota, Gornet, Măneciu, Păulești, Plopu, Poiana Câmpina, Predeal Sărari, Provița de Sus, Scorțeni, Surani, Tinosu, Târgșoru Vechi și Vâlcănești.

Licitația are o valoare totală estimată de 25,7 milioane de lei cu TVA, echivalentul a aproape 5,2 milioane de euro, conform datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Termenul pentru depunerea ofertelor este pe 13 februarie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut