fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Luptătorul Daniel Ghiță spune că a fost îmbrâncit de Poliție după ce a oprit o bătaie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Campionul K1 Daniel Ghiță spune că a oprit o bătaie pe care a văzut-o din mașină, în care un bărbat era atacat de alți patru. Când a ajuns Poliția la locul incidentului, Ghiță spune că s-au năpustit asupra lui să-l imobilizeze și l-au îmbrâncit.

”Vineri seara, bolnav si foarte obosit, mă îndreptam spre casă. La Căciulați- Ilfov, in mijlocul șoselei patru bărbați loveau un bărbat, care era împreună cu soția lui și copilul minor! Opresc mașina, să dau ajutor celui care era atacat de cei patru bărbați! Bărbatul atacat nu avea tehnică, dar avea un pumn greu, si se chinuia să se apere.

Nu suport când văd că patru bărbați vor să-l bată pe unul! Las mașina in mijlocul drumului, cobor și încerc să-i despart. Imobilizare!

- Reclamă -

Când ce sa vezi: vin hotărâți să mă lovească cu pumnul! Toți hotărâți să mă bată! Le-am vorbit frumos, si am încercat să opresc bătaia!

Unul a venit hotărât să ma lovească, și când m-a recunoscut i s-a oprit pumnul in aer: scuze, domnul Ghiță, nu pe Dvs doream să vă bat!

Vine altul din spate și îmi da un pumn in piept! Mă recunoaște : vă rog, domnul Ghiță nu dați înapoi! Nu am dat! Mă apuca si râsul.

- Reclamă -

Am reușit să calmez spiritele. Când aud o doamna că tipă: da, bateți-l, domnu Ghita, ce naiba, doar aveți pumn și putere! Cum să-l lăsați să vă lovească!?

In sfârșit vine Poliția! Pe cine credeți că vine să imobilizeze Poliția: Pe Ghiță, ăla înalt! Sigur, ăla a început bătaia! Nu m-a recunoscut. Obraznic, fără să întrebe vine spre mine să mă îmbrâncească. Am zis luați mâinile după mine, imediat! Fără să întrebe ce făceam eu de fapt? Am oprit să salvez un om, care era luat la bătaie de patru inși! Am salvat situația, si am calmat spiritele. Asta era treaba Poliției, nu a mea. Mă lua si Poliția la bătaie!”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

Ulterior, Poliția Ilfov a emis următorul punct de vedere:

”La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 20:10, polițiști din Otopeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, desfășurând activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au observat pe DJ 101, în dreptul unui magazin din satul Căciulați, mai mulți bărbați, care manifestau comportamente neprincipiale, fiind evidentă existența unei stări conflictuale.

Polițiștii au acționat cu operativitate, context în care au procedat la stabilirea identității persoanelor în cauză și au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool și al discuțiilor contradictorii, izbucnise un conflict spontan, în care au fost implicați 4 bărbați.

- Reclamă -

Un alt bărbat, care intervenise în vederea aplanării conflictului, se afla la fața locului la momentul sosirii polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 400 de lei.”, se arată în comunicatul emis de IJP Ilfov.

”Exista foarte multă agresiunie stradală , iar oamenii aleg sa fugă. Sa nu ajungă pe la Poliție, pe la procese ca martor. Nu mai faceți asta, vă rog! Până vine Politia poate omul acela este omorât, din foarte multă prostie..

Întotdeauna opresc când văd un om la greu.

Am impresia că după pandemie oamenii si-au pierdut omenia si empatia…Filmează, în loc să ajute omul la greu.”, a mai scris campionul K1 Daniel Ghiță pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img