fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Mihaela Rus încurajează fetele să se înscrie la concursul Miss Generația lui John

Citește Și

- Reclamă -

Mihaela Rus, directorul general al Teatrului Toma Caragiu din Ploiești, încurajează tinerele să se înscrie la concursul Miss Generația lui John, organizat de John Cristea în parteneriat cu ziarul Incomod. Mihaela Rus s-a alăturat campaniei, în calitate de ambasador, și ne-a vorbit despre cât este de important ca tinerele să aibă încredere în ele însele.

Reamintim că joi, 15 iunie, s-a dat start înscrierilor în concurs. Tinerele interesate să participe la concursul de frumusețe fără filtre sunt încurajate să se înscrie pe site-ul miss.generațialuijohn.ro. Tot aici puteți afla toate detaliile concursului și puteți citi Regulamentul. Perioada de înscrieri durează până pe data de 29 iunie.

- Reclamă -

Mihaela Rus este absolventă a UNATC, Secția Actorie Păpuși Marionete, promoția 2008. Are un master în Științe Economice și un Titlu de Doctor în Management Cultural, obținut la începutul acestui an, fiind de altfel singurul român cu Titlu în acest domeniu.

De-a lungul carierei, a obținut Premiul pentru interpretare la Gala Absolventilor pentru rolul Tahiro din spectacolul Dragonul (teatru Buraku) și Premiul special al Juriului pentru Management cultural la cea de-a V-a editie a Festivalului de teatru pentru copii „Așchiuță”, Pitești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...