Doi minori au fost prinși de polițiști într-un imobil, unul dintre ai ascuns în șifonier, iar cel de-al doilea după o ușă. Cei doi intraseră în locuința unei persoane în vârstă pentru a fura bani și bunuri pe care voiau să le folosească ulterior pentru a-și cumpăra băuturi alcoolice.

Vezi mai jos comunicatul emis de Poliția Prahova:

În noaptea de 01/02.03.2016, în jurul orei 01, o patrulă din cadrul Secției de Poliție nr. 1 a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil.
În urma verificărilor efectuate, într-un șifonier dintr-o cameră a imobilului a fost găsit un minor de 15 ani, iar după ușa de acces în camera respectivă a fost depistat ascuns un alt minor, de 16 ani.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, profitând de ora târzie și de faptul că imobilul respectiv era locuit de o persoană în vârstă, cei doi ar fi pătruns în casă cu intenția de a sustrage bunuri și valori pentru a cumpăra băuturi alcoolice. În timp ce scotoceau prin casă și încărcau bunuri într-un geamantan și o geanta de umăr, au fost surprinși și imobilizați de patrula de poliție, care i-a condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here