Surpriză mare a angajaților DNA și a celor care nu sunt angajați ai DNA dar au treabă cu instituția. Plăcuța din fața instituției a început să lăcrimeze băgându-i în sperieți pe câțiva mai slabi de inimă și cam speriați de ”beciul domnesc”. Cercetând horoscoapele am aflat că acest fenomen arată că mulți berbeci, tauri, scorpioni, lei, gemeni, balanțe, vărsători, raci, săgetători, capricorni, pești și fecioare vor avea parte de momente grele pe la sediul DNA. Unii s-ar putea să plece dimineața de acasă și să se mai întoarcă de abia peste 30 de zile.

Scrierile vechi tibetane au prezis că în momentul când plăcuța de la DNA va lăcrima multe mâini care au dat și primit șpagă se vor îmbolnăvi de artrită, iar toate portofelele în care a fost băgată șpaga se vor reîncarna în broaște.

Nostradamus este mai criptic. Într-un catren descoperit recent acesta spune doar atât: ”Iar când zorii vor arăta lacrimile/Și placa DNA va fi udată de ele/Multe capete așa zis cu imunitate/Se vor cutremura….”.

Încă de la aflarea veștii, un număr mare de credincioși a venit la sediul DNA pentru a se ruga și a pupa plăcuța care lăcrimează. Jandarmii au fost nevoiți să pună garduri de delimitare pentru ca procurorii să știe cine sunt cei veniți la audieri și cine doar simpli credincioși.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here