Ape tulburi în Primăria Ploiești, după ultimele modificări! Nicoleta Crăciunoiu, șefa Direcției Economice, nu va mai deține această funcție. În locul său vine Viorel Boștină, despre care sursele din administrația locală spun că este lipsit de experiență în administrație, deși va ocupa o funcție foarte importantă. Nici nu a fost făcută numirea oficial, că deja angajații primăriei sunt nemulțumiți de faptul că un departament atât de important cum este Direcția Economică este lăsat pe mâna unei persoane lipsite de experiență. Reamintim că Direcția Economică este responsabilă de plățile făcute de către municipalitate și trebuie să avizeze și proiectele de hotărâre din Consiliul Local care presupun cheltuirea banului public.

Perioada în care Nicoleta Crăciunoiu a fost la conducerea Direcției nu a fost una lipsită de scandaluri. Aceasta s-a remarcat și a fost blamată pentru faptul că a refuzat plăți pentru servicii importante, cum ar fi serviciile de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, pentru societatea de transport public, pentru salubritate sau pentru Clubul Sportiv Municipal. Crăciunoiu a motivat de fiecare dată că plățile nu sunt legale. Deși deciziile sale au fost contestate în mod repetat, este important ca persoana care are viza CFPP să cunoască bine legislația administrativă. Or, o persoană fără experiență la acest capitol ar putea face mai mult rău decât bine orașului, exceptând varianta în care cei care l-au propulsat pe Viorel Boștină în funcție își doresc un astfel de funcționar, care să fie ușor de “manevrat”.

Nicoleta Crăciunoiu ar urma să fie mutată la Direcția Relații Internaționale, condusă până în prezent de Dana Croitoru. Reporterii noștri au contactat-o pe Nicoleta Crăciunoiu pentru un punct de vedere și pentru a o întreba dacă va contesta decizia de a fi mutată în cadrul altei direcții, dar aceasta a spus că nu dă declarații momentan întrucât încă nu a luat nicio decizie referitor la faptul dacă va contesta sau nu schimbarea.

Reporterii noștri l-au contactat și pe primarul Adrian Dobre pentru a comenta această situație, dar acesta nu a răspuns la telefon. Dacă va reveni cu un punct de vedere, îl vom publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here