fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Notele obținute la admiterea la Școala de Poliție, mult mai mici decât cele de la sesiunea din vară

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Duminică, 20 ianuarie, 3.933 de candidaţi au susţinut proba scrisă la examenul de admitere în Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” de la Câmpina. Candidaţii din toate colţurile ţării au concurat pe 1.300 de locuri.

64 de puncte a fost ultima medie cu care s-a intrat în sesiunea din acest început de an, o medie mult mai mică faţă de cea din sesiunea din august-septembrie, când s-a intrat cu 73 de puncte. Concurenţii au avut de răspuns la 90 de întrebări, 60 la limba română şi 30 la o limbă străină, franceză sau engleză, la alegere. Fiecare întrebare avea patru variante de răspuns, dar doar una era corectă.

- Reclamă -

Candidaţii declaraţi admişi vor face un an de şcoală, împărţit în şase luni de cursuri şi şase de practică la sediile de poliţie din oraşele unde elevii au domiciliul. Cel mai probabil este ultimul an când viitori poliţişti vor face doar un an de şcoală. Se intenţionează ca şcolarizarea viitorilor agenţi să revină la vechiul sistem de doi ani.

Deocamdată nu este stabilit când va fi următoarea sesiune de examen şi dacă MAI va mai organiza în acest an o nouă etapă de admitere la Şcoala de Poliţie de la Câmpina.

Sursa: adevarul.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut