fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Nouă filială EUROPOL la Școala de Agenți de Poliție- Câmpina

Citește Și

- Reclamă -

Înființarea unei filiale a Sindicatului EUROPOL este anunțată la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” din Câmpina, transmite DADA TV. 

Potrivit comunicatului transmis pe pagina Sindicatului EUROPOL, filiala din municipiul Câmpina a stabilit un adevărat RECORD: în mai puțin de o lună, peste jumătate din personalul instituției s-a înscris în sindicatul nostru, fapt ce a condus la înființarea filialei și îndeplinirea condițiilor de reprezentativitate sindicală la nivelul instituției.

Suntem mândri să avem lângă noi astfel de oameni hotărâți să participe activ la creșterea standardelor de muncă și apărarea drepturilor și intereselor lor legitime.

- Reclamă -

Echipa de conducere a Filialei SAPVLC a dat dovadă de multă implicare și profesionalism, fiind formată din specialiști în control intern, învățământ, financiar-contabilitate, structura de securitate, pregătire polițienească și operațiuni speciale, majoritatea provenind din structuri operative ale Poliției Române”, mai este menționat în mesajul transmis azi de Sindicatul Europol. 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...