O nouă reclamă a fost montată în urmă cu puțin timp pe panoul publicitar fără autorizație din Bariera Bucov, panou despre care reporterii noștri au mai scris în luna noiembrie, anul trecut, în urma sesizărilor primite din partea șoferilor care se plângeau că acesta obstrucționează vizibilitatea în trafic.

Citește și: Un nou panou publicitar fără autorizație a apărut în Ploiești și obstrucționează vizibilitatea în trafic

La acea vreme Poliția Prahova a confirmat faptul că panoul publicitar nu are autorizație de construcție și totodată susținea că societatea răspunzătoare va fi sancționată contravențional. În același răspuns era menționat și faptul că Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești (SGU) va primi o dispoziție pentru demolarea panoului, lucru care nu s-a întâmplat! Panoul publicitar ilegal este încă în sensul giratoriu din Bariera Bucov și mai mult decât atât, o firmă cercetată penal își face reclamă pe el, mesh-ul fiind montat chiar astăzi.

Citește și: Panoul publicitar fără autorizație din Bariera Bucov va fi demolat (FOTO-DOCUMENT)

Este vorba despre societatea SC Coral Impex SRL care în perioada 2013 – 2015 ar fi oferit diferite sume de bani și bunuri cu titlu de mită unor funcţionari din cadrul instituţiilor publice situate pe raza mai multor judeţe, cu care societatea respectivă derula relaţii contractuale de prestări de servicii (dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare), potrivit procurorilor DNA.

coral reclama 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here