fbpx
luni, mai 29, 2023

O polițistă din IPJ Prahova a sesizat încă din 2013 infracțiunile lui Marius Rotaru. Îl acuza de cămătărie, comerț ilicit și proxenetism!

Citește Și

- Advertisement -

Loredana Ispas, o polițiștă din IPJ Prahova, a sesizat SRI încă din anul 2013 despre infracțiunile comise de Marius Rotaru, șeful Poliției Mizil, arestat ieri preventiv într-un dosar de trafic de persoane. Din sesizarea depusă de polițistă, reiese că încă de atunci Marius Rotaru era “sluga interlopilor”.

Rotaru a fost arestat ieri într-un dosar instrumentat de DIICOT, după ce procurorii au obținut probe că acesta favoriza o rețea de proxeneți, prin faptul că atunci când victimele acestora (unele dintre ele minore) veneau să depună plângere și reclamau că sunt obligate să se prostitueze, comisarul șef nu înainta documentele către structurile specializate să investigheze aceste cazuri. De altfel, la perchezițiile efectuate au fost găsite plângerile pe care Rotaru le ascundea. Detalii aici!

- Advertisement -

În plus, acesta este acuzat că a pretins favoruri sexuale de la fetele obligate să se prostitueze, iar procurorii DIICOT au arătat că în momentul în care una dintre victimele proxeneților a venit să depună plângere, el i-a spus că o ajută ca ancheta să ajungă la DIICOT, dar că aceasta va trebui “să-i mulțumească”.

Vezi aici cine sunt interlopii pe care îi proteja comisarul șef Marius Rotaru, șeful Poliției Mizil!

Loredana Ispas, polițista din IPJ Prahova care a făcut sesizare în 2013 împotriva lui Marius Rotaru, îl acuza încă de atunci pe acesta de cămătărie, comerț ilicit, afaceri cu mai mulți interlopi din Mizil, dar și de faptul că a obligat-o pe sora acesteia să se prostitueze și că a încercat să o determine și pe ea să facă același lucru. În plus, polițista relatează o situație incredibilă, când o fată de care Marian Rotaru a abuzat sexual i-a furat acestuia uniforma și arma din dotare și a mers să le predea Poliției Prahova, ca o dovadă a faptului că Rotaru a profitat de ea.

- Advertisement -

Iată mai jos sesizarea depusă de polițista din IPJ Prahova, despre ilegalitățile comisarului șef Marius Rotaru, dar și despre cum acesta a încercat să o intimideze și să o determine să renunțe la demersul său de a sesiza instituțiile statului:

STIMATE DOMNULE DIRECTOR,
Subsemnata Loredana-Mariana Ispas, încadrată în funcţia de dispecer în cadrul I.P.J. Prahova, Serviciul Cabinet-Dispecerat 112, prin prezenta doresc să vă aduc la cunoştinţă o serie de aspecte despre care am convingerea că fac obiectul activităţii instituţiei pe care o conduceţi, precum şi a faptului că doar implicarea dvs. poate soluţiona problemele pe care urmează să vi le aduc la cunoştinţă şi care afectează, în opinia mea, întregul oraş în care locuiesc, respectiv Mizil, jud. Prahova.
Aspectele pe care le voi prezenta în cele ce urmează privesc fapte ilegale săvîrşite de către comisarul-şef Rotaru Marius, şeful Poliţiei Mizil, în complicitate cu persoane care fac parte din lumea interlopă a oraşului în care locuiesc, acţiunile acestora, realizate prin orice mijloace, având drept scop obţinerea de foloase materiale şi asigurarea unei poziţii dominante în oraş, astfel încât nici o persoană sau instituţie a statului să nu poată interveni şi să afecteze în vreun fel această stare de fapt.
Consider că este necesar să precizez motivul pentru care mă adresez dvs., respectiv faptul că asupra mea şi a surorii mele, chiar de la începutul anului 2012, s-au făcut presiuni astfel încât să fim incluse în activităţile acestui grup infracţional, acţiuni care, în ceea ce o priveşte pe sora mea, au avut succes. Din acest motiv, începând cu luna aprilie 2012, am încercat să obţin cât mai multe informaţii referitoare la infracţiunile săvârşite de către domnul comisar-şef Rotaru Marius, informaţii pe care doresc să le pun la dispoziţia dvs., astfel încât să existe şansa de a se interveni şi stopa activitatea infracţională a acestuia, cu atât mai mult cu cât, inclusiv din experienţa mea personală, domnul comisar-şef deţine şi întreţine suficiente relaţii cu şefii săi din I.P.J.Prahova, astfel încât să nu se ia nici un fel de măsuri împotriva sa. Astfel, chiar dacă întreaga comunitate cunoaşte faptele acestuia, nimeni nu ia atitudine, probabil din teama de a nu suporta consecinţe din cele mai neplăcute.
În ceea ce priveşte aspectele concrete referitoare la faptele ilegale de natură penală pe care consider că dl. comisar-şef Rotaru le săvârşeşte şi pe care doresc să le aduc la cunoştinţa dvs., acestea sunt următoarele:
  1. Implicarea în activităţile de cămătărie desfăşurate în oraş. În acest sens, precizez că am constatat că dl. Rotaru Marius are relaţii strânse cu mai mulţi cămătari notorii din oraş, persoane cu care se vizitează des şi în a căror companie poate fi văzut în localurile din oraş. Aceştia se întâlnesc frecvent în casa naşului comisarului Rotaru Marius, cămătarul şi proxenetul Răzvan Țigănilă precum şi în restaurantul aparţinând tatălui acestuia, local situat la intrarea în oraşul Mizil pe sensul de mers Ploieşti – Buzău.
În ceea ce priveşte localul respectiv, nu ştiu dacă acesta are o denumire sau este înregistrat într-un anumit fel, deoarece nu există un nume, o marcă sau sigla afişate stradal sau la intrarea în local. Cu certitudine însă afirm că în acest loc se desfăşoară activităţi tipice restaurantelor – nunţi, botezuri etc. – precum şi servicii de alimentaţie publică uzuale. Ştiu că după nici una dintre aceste activităţi specifice nu se emit acte fiscale şi nici nu se plătesc taxe şi impozite, neexistând nici un risc pentru aceştia datorită protecţiei oferită de dl. Rotaru.
Cămătarii cu care colaborează cu comisarul-şef Rotaru sunt:
Tiberiu (nu cunosc decât prenumele) zis Mutu Ţiganu, persoană de etnie romă cunoscută în oraş ca fiind unul dintre cei mai activi cămătari. Din informaţiile pe care am reuşit să le obţin, acesta locuieşte în Mizil, pe Str. Ţepes Vodă. De asemenea am reuşit să intru în posesia unui număr de telefon pe care se pare că acesta îl foloseşte în prezent, respectiv 0724 ******;
Vasile şi Australia, sot şi soţie, persoane de etnie romă cu care domnul Rotaru desfăşoară cele mai multe dintre „afacerile” de acest gen şi alături de care investeşte şi proprii săi bani. Din câte am reuşit să aflu, cei doi cămătari (Vasile şi Australia) au legături cu un clan din Bucureşti şi dau bani cu camătă şi lucrează în parteneriat cu dl. Rotaru şi acolo. Am văzut de multe ori întâlniri între cei trei, firesc fără să mă pot apropia, întâlniri în care manifestările acestora erau de profundă amiciţie şi nicidecum discuţii purtate într-o atmosferă serioasă, aşa cum ar fi fost normal să se poarte între şeful poliţiei şi două persoane cunoscute la nivel local ca fiind cămătari, fără să mă întreb dacă aceste discuţii ar fi trebuit purtate şi în special purtate pe stradă.
De asemenea, în câteva rînduri, le-am văzut pe aceste trei persoane intrând în restaurante, stând la aceeaşi masă unde au mâncat şi au consumat băuturi alcoolice, acţiuni pe care, în opinia mea, o persoană le face doar cu apropiaţii. Aceşti doi cămătari au participat şi ei, de multe ori, la întâlnirile ce aveau loc în restaurantul aparţinând tatălui cămătarului Răzvan Ţigănilă, persoana care deţine o dublă calitate, fiind finul lui Vasile şi Australia, dar şi naşul de cununie al lui Rotaru Marius!
Gabi Saica este o altă persoană implicată în cămătărie care lucrează oficial la Casa de Cultură a oraşului Mizil şi neoficial, împreună cu Mutu Ţiganu sunt persoanele care se ocupă de recuperarea banilor de la cei ce nu restituie la timp sumele împrumutate de la cămătarii din oraş, folosind în acest scop orice mijloace de intimidare, fără teama de repercusiuni din partea poliţiei, fiind protejaţi chiar de către şeful acesteia. Acesta este nelipsit de la întâlnirile la care participă cămătarii din grupul comisarului-şef Rotaru Marius.
În ceea ce priveşte locurile unde se întâlnesc aceste persoane, precizez că, din informaţiile mele, întâlniri au loc în localitatea Jugureni, în casa care cred că-i aparţine naşului comisarului Rotaru – Răzvan Ţigănilă. Nu pot afirma cu certitudine, dar cred că aceste întâlniri au loc şi în impresionanta casă a comisarului-şef Rotaru, din localitatea Gura Vadului. Din ceea ce cunosc de la sora mea, care a participat la câteva astfel de întâlniri, ştiu că în cadrul acestora se discută despre „afacerile” pe care aceste persoane le desfăşoară împreună, se împart bani şi se analizează modul în care se desfăşoară activităţile.
Totodată aceste „analize profesionale” se transformă în cele mai multe cazuri în petreceri la care participă şi fete pe care persoanele menţionate le racolează în vederea satisfacerii propriilor necesităţi, dar pe care le folosesc şi în scop de dame de companie pe care le pun la dispoziţia altor bărbaţi, cu care au relaţii de astfel de „afaceri”. De aceste racolări se ocupă şi comisarul Rotaru Marius care face şi programul acestor fete pe care le duce personal la întâlniri sau le trimite în diferite locaţii după ce, în prealabil, le instruieşte corespunzător.
Fetele la care am făcut referire, printre care şi propria mea soră, sunt trimise la aceşti „parteneri de afaceri”, oameni cu influenţă în zona socială şi economică a oraşului. Din cunoştinţele mele, se utilizează în acest scop Hotelul Max din Mizil, imobil care are în dotare camere de cazare, restaurant precum şi un centru SPA. Un alt loc în care se întâlneşte grupul Rotaru este piscina privată aflată la ieşirea din Mizil către Buzău, lângă cartierul Dallas, care aparţine lui Cornel Dinicu, persoană care este de asemenea implicată în activităţile-infracţionale ale comisarului şef Rotaru, care deţine şi Hotelul Max. Cornel Dinicu este un cunoscut şi periculos infractor, cazurile în care acesta a fost implicat fiind intens mediatizate (cazul porbagajul din anul 2000, afacerea „Clanul Sportivilor”, scandalul privind mafia ruso-română, etc).
Prin urmare, în acest hotel, cu ştiinţa Poliţiei Mizil, cel puţin prin comandantul său Rotaru Marius, se desfăşoară activităţi de proxenetism prin care fetele aflate la dispoziţia comisarului şef Rotaru sunt plasate, într-un mediu select şi sigur, unor bărbaţi cu funcţii de conducere în administraţia Oraşului Mizil din cadrul I.P.J.Prahova precum şi din alte structuri. Acest mod de operare mi-a fost relatat atât de către sora mea precum şi de alte persoane, inclusiv de către unii dintre colegii mei de serviciu. Aşa cum am precizat mai sus, am fost şi eu ţinta comisarului şef Rotaru care a încercat în câteva rânduri să profite de mine şi să mă atragă în această activitate, şi în special după ce a reuşit acest lucru cu sora mea. Pentru a mă forţa să dau curs dorinţei sale, dl. Rotaru a intervenit inclusiv în familia mea şi a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă să exercite presiuni şi în acest plan, găsind motivaţia necesară şi incitându-i în acest sens pe tatăl şi pe fratele meu mai mare, astfel încât să fiu obligată să cedez voinţei sale. Nu a reuşit să-şi atingă obiectivul, motiv pentru care a transformat această situaţie într-o luptă împotriva mea, lupta în care a reuşit să atragă, aşa cum spuneam, o parte a familiei mele precum şi persoane cu funcţii de conducere din I.P.J.Prahova şi Primăria Mizil astfel încât, dintr-un locuitor obişnuit al oraşului şi un cadru militar care nu a creat nici o problemă la locul de muncă, se încearcă să fiu transformată într-o persoană pe care oamenii să o considere ca fiind de rea-credinţă şi agresivă, iar la locul de muncă din cadrul I.P.J.Prahova să fiu transformată într-o persoană indezirabilă!
Referindu-mă la această situaţie, în afară de informaţiile pe care le-am primit de la sora mea, cunosc faptul că în urmă cu câtva timp, comisarul şef Rotaru a fost implicat într-o serie de scandaluri în care a fost acuzat de abuz sexual. Ştiu că într-una dintre aceste situaţii, fata pe care dl. Rotaru a abuzat-o (al cărui nume este Raluca şi care era prietena surorii mele) a reuşit să-i ia acestuia hainele de serviciu cu care era îmbrăcat precum şi arma din dotare pe care le-a depus la sediul I.P.J.Prahova odată cu reclamaţia pe care a făcut-o împotriva acestuia.
Aceste fapte, dintre care două s-au finalizat prin plângeri penale rămase însă fără urmări, s-au petrecut în momentul în care dl. Rotaru deţinea funcţia de Şef de Post în localitatea Gura Vadului, localitate în care acesta are şi locuinţă, fapte care sunt înregistrate în dosarul profesional al dl. Rotaru. Ţinând cont de faptul că în prezent acesta este şeful poliţiei Mizil nu pot să nu mă gândesc că aceste fapte de natură penală au constituit referinţe „foarte bune” astfel încât acesta a reuşit să avanseze într-un mod foarte rapid, chiar dacă ştiu că această ascensiune s-a datorat în mare parte relaţiei acestuia cu dl. Ţiglea Alexandru, relaţie ce se desfăşoară şi la acest moment după cum voi arăta mai jos.
Revenind la modul în care dl. Rotaru şi prietenii acestuia desfăşoară activităţile de planificare, supraveghere şi control a activităţilor ilegale, cunosc faptul că aceştia se întâlnesc destul de des şi în afara localităţii, probabil pentru a evita să fie văzuţi de locuitorii oraşului în care trăiesc şi pe care, într-o formă sau alta îi conduc, cel puţin din poziţii oficiale de funcţionari publici. Una dintre aceste locaţii este Popasul Merei (popasul vechi) deţinut de către Burlacu Ion, şi în care au loc petreceri care sunt în fapt adevărate orgii.
Amplasamentul retras al acestui popas, faptul că acesta conţine şi restaurant şi locuri de cazare, precum şi relaţiile foarte apropiate cu patronul localului, reprezintă probabil argumentele cele mai importante pentru care dl. Rotaru şi colaboratorii acestuia au ales acest loc pentru organizarea acestor „întâlniri”. Atunci cînd se discuta însă lucrurile mai importante, grupul condus de comisarul şef Rotaru Marius se întâlneşte fără a fi aduse fete sau alte persoane, fie în casa „naşului” interlop Răzvan Ţigănilă, fie într-un restaurant din apropiere de Buzău şi anume la Bolta Rece situat pe E85 în apropierea localităţii Gura Calnaului din Comuna Vadu Paşii.
Dintre aceste activităţi infracţionale din care eu cunosc probabil doar o parte, mă voi referi în ceea ce urmează la toate aceste activităţi, repet, cunoscute de către mine, exceptând cămătăria şi proxenetismul la care am făcut referire mai sus şi anume:
Traficul de carburanţi. Din informaţiile mele comisarul şef Rotaru împreună cu câţiva poliţişti de la serviciul circulaţie (dintre care cunosc a fi implicaţi pe Achim Constantin şi Vasile Silviu) au înţelegeri cu câţiva şoferi care transportă carburanţi în sensul că, cu ştiinţa acestor poliţişti şi sub protecţia acestora, aceşti şoferi livrează cantităţi semnificative de carburanţi către diferite persoane fără să fie întocmite documentele specifice. Din rezultatul acestor tranzacţii ilegale o parte din sumele astfel obţinute revine comisarului şef Rotaru şi poliţiştilor implicaţi şi conduşi de către acesta.
O altă sursă financiară ilicită a comisarului Rotaru o reprezintă comerţul la negru prin interpuşi. Astfel acesta are legături cu proprietarii mai multor magazine din Mizil dintre care eu cunosc doar două cazuri, respectiv magazinul situat în centrul oraşului Mizil, aparţinând soţilor Gabi şi Delia Zamfir şi o florărie cunoscută ca „Florăria dintre blocuri” aparţinînd unei doamne pe nume Florica.
În magazinul aparţinând familiei Zamfir se comercializează produse a căror provenienţă este în mod cert furtul. Aceste produse sunt din categoria produselor de lux, se aduc la comandă şi se vând fără nici un act de provenienţă, garanţie, bon fiscal sau factură. În cazul în care soliciţi astfel de documente eşti refuzat, produsul comandat nu mai este predat şi se sugerează să nu mai cumperi niciodată din acel magazin.
L-am văzut de multe ori pe dl. Rotaru intrând în acest magazin de unde a ieşit după aproximativ 15-20 de minute, de fiecare dată purtând discuţii cu patronii magazinului în afara spaţiului în care sunt expuse produsele pe care aceştia le comercializează. Din câte am aflat, comisarul şef Rotaru este persoana care asigură protecţia atât a celor care furnizează marfa, mai exact a hoţilor, precum şi a proprietarilor magazinului.
În acest sens poliţia nu face niciodată controale în această locaţie şi orice control al altor instituţii este cunoscut din timp de către proprietarii magazinului, astfel încât aceştia sunt pregătiţi pentru control însă, de cele mai multe ori am constatat că închid magazinul anterior sosirii organului de control astfel încât aceştia să nu poată pătrunde în magazin şi implicit nu pot verifica produsele existente în acesta!?
Este necesar să precizez că în urmă cu aproximativ două luni am intrat în acest magazin şi am fost abordată de către d-na Delia Zamfir care, în mod direct şi fără nici o ezitare, m-a întrebat dacă am ceva cu comisarul şef Rotaru şi orice aş face să mă potolesc, altfel o să am probleme mari. Din această interpelare am înţeles pe de o parte că între aceste persoane există o legătură personală suficientă astfel încât d-na Zamfir să intervină în mod direct şi pe de altă parte am înţeles că mă aflu încă sub supravegherea atentă a comisarului Rotaru.
În ceea ce priveşte florăria la care am făcut referire mai sus, din informaţiile pe care le-am aflat tot de la sora mea, ştiu că prin acest magazin comisarul şef Rotaru vinde florile pe care poliţişti din cadrul Poliţiei Mizil le confiscă în piaţa oraşului sau în alte locuri de la diferiţi vânzători ambulanţi, fără a se întocmi procese verbale.
Exact ca şi în cazul anterior, vânzarea florilor se face fără bon sau factură fiscală, iar în ceea ce priveşte eventuale controale, acestea nu se fac niciodată în momentele în care produsele vândute sunt furnizate de către comisarul şef Rotaru, iar în cazul în care se face totuşi un control acesta este superficial şi fără urmări de vreun fel. În condiţiile în care se ştie că orice control efectuat asupra oricărei astfel de unităţi comerciale este de regulă însoţit de diferite amenzi, cel puţin în aceste două cazuri, acest principiu nu se aplică.
O altă activitate cunoscută pe plan local pe care o desfăşoară comisarul şef Rotaru în timpul său în afara orelor sale de program o constituie comerţul cu băuturi alcoolice, în special vin. Vânzarea acestor produse, în cantităţi considerabile, se face în restaurantul aparţinând tatălui naşului său Răzvan Ţigănilă, prin intermediul acestuia şi al tatălui acestuia. Fără să pot preciza cu exactitate, consider însă că toată cantitatea de vin comercializată prin acest restaurant provine de la comisarul şef Rotaru Marius. Am aflat că acesta procura vinul, în mod gratuit, deci fără documente de provenienţă, de la societatea comercială Tohani S.A. care are sediul social în localitatea de domiciliu a comisarului şef Rotaru – Gura Vadului. Dl. Rotaru este deseori văzut, inclusiv de către mine, asistând la descărcarea recipienţilor cu vin şi ţuică din maşina sa personală în curtea restaurantului lui Răzvan Ţigănilă şi multă lume din oraş cunoaşte faptul că acest vin îi aparţine precum şi provenienţa acestuia.
În ceea ce priveşte puterea pe care dl. Rotaru o deţine în oraşul Mizil, pot să afirm cu certitudine că acesta are o influenţă mare asupra multor persoane importante în oraş, persoane având funcţii de decizie în Primărie, Judecătorie şi Parchet. De exemplu în Primăria Mizil comisarul şef Rotaru are o relaţie foarte strânsă cu secretarul primăriei, dl. Marcel Ştefan, şi cunosc acest fapt pentru că dl. Rotaru a încercat şi prin intermediul acestui domn să facă presiuni asupra mea astfel încât să mă determine să cedez.
Având în vedere că am făcut referire mai sus la faptul că dl. comisar şef Rotaru Marius a reuşit să promoveze într-un timp relativ scurt de la funcţia de Şef de Post în Comuna Gura Vadului în funcţia de Comandant al Poliţiei Mizil, în condiţiile în care, în opinia mea bazată pe informaţiile pe care le deţin la acest moment, comportamentul moral al acestuia constituia şi constituie şi în prezent un contra-argument în ceea ce priveşte deţinerea de către comisarul şef Rotaru a acestei calităţi, precizez că această ascensiune rapidă în cariera se datorează pe de o parte sistemului relaţional corupt pe care acesta l-a creat, promovat, dezvoltat şi întreţinut şi pe de altă parte, legăturii sale personale cu o persoană foarte influentă în sistemul ministerului de Interne dar şi al Justiţiei. Această persoană este dl. Ticlea Alexandru, fost profesor în cadrul Academiei de Poliţiei „Alexandru loan Cuza” din Bucureşti, actual Rector al Universităţii Ecologice din Bucureşti precum şi avocat în cadrul Baroului Bucureşti.
Referitor la relaţia dintre dl. Ticlea Alexandru şi Rotaru Marius, cunosc faptul că aceasta a început în momentul în care dl. Rotaru a făcut cursurile Academiei de Poliţie şi unde dl. Ticlea i-a fost profesor. Ştiu că dl. Rotaru a fost folosit de către dl. Ticlea ca intermediar în vederea efectuării unor aranjamente privind promovarea în mod fraudulos de către anumiţi studenţi a unor examene, moment de la care dl. Rotaru a început să fie sprijinit de către dl. Ticlea, sprijin concretizat ulterior prin numirea dl. Rotaru în funcţia de comandant al Poliţiei Mizil, fapt pe care pot să îl afirm cu certitudine.
De asemena cunosc faptul că relaţia celor doi este valabilă şi astăzi şi se bazează pe servicii reciproce. Dl. Ticlea, pe care îl cunosc personal, a avut în ultimele luni mai multe convorbiri cu comisarul şef Rotaru în care subiectul discuţiei am fost eu. Motivul a fost acela că, datorită presiunilor la care am făcut referire mai sus, pe care dl. Rotaru Marius le face asupra mea fie în mod direct fie prin intermediul altor persoane din cadrul Poliţiei Mizil sau I.P.J. Prahova, inclusiv prin tatăl şi unul dintre fraţii mei, am făcut o sesizare împotriva acestuia la Comandantul I.P.J. Prahova, dl. Inspector Şef Dosaru Viorel, despre care dl. Rotaru a fost informat. Văzând că în încercarea mea de a face orice acţiune legală astfel încât să fiu lăsată în pace, am solicitat intervenţia conducerii Inspectoratului, dl. Rotaru a apelat la dl. Ticlea pentru a se consulta cu acesta şi pentru a fi sfătuit şi sprijinit astfel încât să nu se ia nici o măsura împotriva dl. Rotaru, adică exact aceeaşi atitudine ca şi în toate celelalte situaţii în care există posibilitatea sancţionării comisarului şef Rotaru. Informaţia privind discuţiile dintre dl. Ticlea şi dl. Rotaru referitoare la persoana mea o am chiar de la dl. Ticlea care m-a sunat şi mi-a cerut să nu mai fac nici o acţiune în ceea ce îl priveşte pe comisarul şef Rotaru şi mi-a precizat şi faptul că el nu doreşte să se implice în această situaţie. Nu ştiu de unde a obţinut numărul meu de telefon, însă apelul său şi discuţia purtată m-au făcut să înţeleg că trebuie să fiu şi mai atentă, avertizarea venind de la o persoană, repet, cu mare influenţă.
Având în vedere faptul că prezentul memoriu şi în special acţiunile ce se vor face în temeiul acestuia, pot avea efecte extrem de negative asupra mea şi a copilului meu minor în vârstă de 10 ani, precum şi datorită faptului că nu avem pe nimeni care să ne protejeze faţă de orice fel de acţiuni ce pot fi întreprinse împotriva noastră, din aceste considerente, vă rog în mod special să dispuneţi introducerea mea şi a copilului meu într-un program de protecţie. Insist în această solicitare deoarece persoanele la care am făcut referire sunt extrem de periculoase. Totodată, având în vedere faptul că situaţia prezentată mai sus va continua o perioadă de timp, vă rog să desemnaţi o persoană de contact, astfel încât în cazul în care voi intra în posesia unor informaţii noi să le pot comunica în timp real.
Cu deosebit respect.
A.s.a.p. LOREDANA MARIANA ISPAS
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta