fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Operațiune spectaculoasă a Brigăzii Rutiere: Prins conducând fără drept și cu mașina neînmatriculată

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Într-un incident spectaculos desfășurat în sectorul 5 al capitalei, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au intervenit în urmărirea și imobilizarea unui conducător auto care a refuzat să oprească la semnalul poliției. Evenimentul a avut loc în data de 7 ianuarie a.c., când agenții rutieri au efectuat semnalul de oprire către un autovehicul care circula pe o stradă din zonă.

Conducătorul auto nu s-a supus semnalului dat, încercând să fugă și să evite controlul, demarând spre Piața Rahova. O urmărire a fost declanșată, iar polițiștii au reușit să blocheze mașina și să imobilizeze șoferul, folosind mijloacele disponibile și forța strict necesară.

- Reclamă -

După verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că individul în cauză avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. De asemenea, mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, iar plăcuțele de înmatriculare montate nu aparțineau acestuia.

Conducătorul auto a fost escortat la sediul Brigăzii Rutiere pentru desfășurarea anchetei sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni grave împotriva siguranței circulației pe drumurile publice, printre care conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, folosirea de numere false de înmatriculare și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat. Aceste fapte sunt prevăzute și sancționate conform articolului 334 alineatele 1 și 2, respectiv articolului 335 alineatul 2 din Codul Penal.

Această intervenție a Brigăzii Rutiere subliniază angajamentul autorităților de a menține siguranța pe drumurile publice și de a sancționa conducătorii auto care încalcă legea și pun în pericol circulația.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut