fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Paștele pe Valea Prahovei pentru o familie cu doi copii costă până la 6.000 lei: creșteri de tarif cu 50% față de perioadele obișnuite

Citește Și

- Reclamă -

O familie cu doi copii poate să plătească până la 6.000 lei pentru a-și petrece Paștele pe Valea Prahovei la un hotel de patru stele. Costul pentru sărbătorile pascale pornește de la 1.200 lei pentru patru nopți petrecute într-o vilă, de persoană. Un hotel de patru stele, care asigură pe lângă cazare, mic dejun, brunch pascal și acces la spa costă cel puțin 3.500 lei.

Prețurile pe Valea Prahovei, de Paște, sunt cu aproximativ 50% mai mari față de perioadele obișnuite.

- Reclamă -

Astfel, conform tarifelor făcute publice de Asociaţia pentru promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, o vilă din staţiunea Sinaia a pregătit un pachet turistic pentru perioada 22-26 aprilie: cazare în camera dublă la preţul de 1.225 de lei de persoană, oferta incluzând mic dejun, întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paşte si taxele locale, muzica live şi brunch tradiţional a doua zi de Paşte.

Oferta standard pentru anul 2022 postată pe site-ul aceleiaşi vile este de 880 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare, cu pensiune completă.

Tot la Sinaia, la un hotel de trei stele, turiștii plătesc 1.840 lei pentru patru nopți de cazare cu mic dejun, produse tradiționale în noaptea de Înviere și un prânz festiv de Paște cu open bar și DJ.

- Reclamă -

Dacă aveți mai mult de un copil, veți scoate din buzunar considerabil mai mulți bani. Un hotel de patru stele primește cel mult doi adulți și doi copii în apartamente sau în cameră dublă de lux, iar prețurile pornesc de la 3.500 de lei și ajung la 6.000 lei pentru adulți doar.

Pentru copii se plăteşte, în funcţie de vârsta celui mic şi de numărul de nopţi de cazare, până la 850 de lei pentru pachetul turistic care include mic dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere, prânz în ziua de Paşte şi acces la spa.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A acceptat să ia viața unui om pentru 10.000 de euro și un scuter. Detalii șocante despre o crimă la comandă

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti,...