fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Partidul România în Acțiune și-a prezentat echipa de conducere. Obiectivul pentru viitoarele alegeri

Citește Și

- Reclamă -

Partidul România în Acțiune (înființat după fuziunea dintre Partidul Prahova în Acțiune și Partidul România Activă) și-a prezentat, vineri, la Ploiești, echipa de conducere, programul și obiectivele la nivel național și județean.

Prezentarea a fost făcută de către președintele partidului, Mihai Apostolache. Organizația județeană Prahova este condusă de Iuliu Andrei Dan.

Din programul partidului fac parte urgentarea măsurilor de aderare a României la zona Euro și la spațiul Schengen, crearea de locuri de parcare speciale pentru mașinile electrice, devoltarea agriculturii.

- Reclamă -

Partidul propune și măsuri pentru administrație, una dintre cele mai importante fiind alegerea primarilor în două tururi.

În ceea ce privește Sănătatea, Partidul România în Acțiune face demersuri pentru distribuirea de medicamente gratuite direct la domiciliu pentru pacienții care suferă de boli grave, control gratuit oftalmologic și stomatologic, de două ori pe an, pentru copiii cu vârsta până la 12 ani și construirea de noi spitale județene.

O altă măsură interesantă vizează sportul, România în acțiune solicitând depolitizarea sportului și alegerea ministrului și a președinților de federație dintre foști mari sportivi.

- Reclamă -

În ceea ce privește obiectivul pentru județul Prahova la următoarele alegeri, președintele Mihai Apostolache a declarat că partidul își propune un procent de cel puțin 6,1 la sută, cât a obținut la alegerile precedente.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...