fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Penitenciarul Ploiești face angajări din sursă externă

Citește Și

- Reclamă -

Penitenciarul Ploiești face angajări din sursă externă. Posturile sunt scoase la concurs, a anunțat instituția printr-un comunicat de presă.

Posturile pentru care Penitenciarul Ploiești face angajări sunt de execuție: un ofițer resurse umane, un ofițer consilier juridic și un post de agent asistent medical.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

- Reclamă -

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul Ploiești până la data de: 22.03.2024, inclusiv, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, prezentarea generală a posturilor, normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul A.N.P. https://anp.gov.ro/cariera/concursuri-din-sursa-externa/concursuri-curs-de-derulare/

Informații privind condițiile generale și specifice de participare la concursurile din sursă externă se pot obține la sediul Penitenciarului Ploiești, str. Rudului nr. 49, Ploiești, județul Prahova, telefon: 0244/526.834 sau 0244/526.325 int. 132.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut