Polițiștii ploieșteni au efectuat, joi, doupă percheziții într-un dosar de tentativă de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe. Unul dintre agresori a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile. Celălalt are acte medicale pentru probleme psihice și va fi examinat de specialiști. 

Fapta s-a petrecut pe data de 18 iulie, când un băiat de 18 ani a fost acostat de cei doi indivizi, care au vrut să-i ia telefonul. Tot atuinci, cei doi au agresat fizic și o fată de 16 ani care era împreună cu băiatul atacat.

Unul dintre agresori, un bărbat de 46 de ani, a fost reținut, iar apoi pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 24 de ore.

Celălalt are acte care atestă că are afecțiuni psihice. Acesta a fost internat, iar pe 22 septembrie va fi examinat de psihiatru.

Comnunicatul IPJ Prahova: 

“La data de 16 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat percheziții domiciliare, la 2 persoane bănuite de tentativă la tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe. 2 manadate de aducere au fost puse în executare.

În fapt la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 22.00, 2 bărbati cu identitate necunoscută, prin exercitarea de acte de violență, ar fi încercat să deposedeze de telefonul mobil pe un tânăr, în vârstă de 18 ani și concomitent ar fi agresat fizic pe o persoană vătămată minoră, în vârstă de 16 ani.

Față de bărbatul de 46 de ani din Ploiești s-a dispus s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior, în aceeași zi fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Având în vedere faptul că celălalt bărbat, în vârstă de 48 de ani, suferă de afecțiuni psihice, dovedite cu acte medicale s-a luat măsura internării provizorie, urmând ca la data de 22 septembrie a.c., să fie prezentat Serviciului de Medicină Legală Prahova, în vederea examinării psihiatrice.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here