PNL Prahova a publicat pe pagina de Facebook un comunicat prin care critică un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea privind modificarea tarifelor pentru parcare în orașul Ploiești.

Comunicatul postat de PNL Prahova include o declarație a primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, care consideră că majorarea tarifelor acoperă ceea ce el numește “incompetența și reaua intenție a directorilor numiți politic de PSD și ALDE”.

Comunicatul conține câteva greșeli pe care le-am corectat, în paranteză.

“Este inadmisibil să taxăm cetățenii pentru a acoperi incompetența și reaua intenție a directorilor numiți de majoritatea PSD – ALDE!

Zilele trecute, PSD, prin intermediul viceprimarului Cristian Mihai Ganea, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local care prevede majorarea taxei de parcare pe teritoriul municipiului Ploiești până la 5 lei/oră.

Imediat după ce a luat cunoștință de intenția consilierilor PSD susținuți de cei de la ALDE, împreună majoritari în Consiliul Local, primarul Adrian Dobre (a) luat o atitudine tranșantă: nu se impune o astfel de măsură la Ploiești!

Chiar dacă sunt minoritari în Consiliu, primarul și consilierii PNL a (au) anunțat că se vor opune prin toate mijloacele adoptării unei astfel de hotărâri care nu are niciun fundament, nicio logică.

”Este inadmisibil să taxăm cetățenii pentru a acoperi incompetența și reaua intenție (a) directorilor numiți politic de majoritatea PSD – ALDE din consiliul local. Cum să le cerem oamenilor bani în plus pe parcare când nu au fost capabili să ofere un minimum de infrastructură decentă, un minimum de condiții pentru parcările din oraș?

Atât eu, cât și colegii mei consilieri ne vom opune categoric acestei aberații. Nu putem să continuăm să acoperim la nesfârșit incompetența și reaua intenție a unora, prin aplicarea sau majorarea de taxe. Îl somez pe viceprimarul Cristian Ganea și pe majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local să retragă proiectul”, a declarat primarul Adrian Dobre”, se arată în comunicatul postat pe pagina PNL Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here