fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Polițistă prinsă cu un fugar din arestul la domiciliu. Bărbatul, acuzat de tentativă de omor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O polițistă a fost prinsă într-o locuință unde se afla un bărbat care a fugit din arestul la domiciliu. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor, iar polițista, agent în cadrul IJP Călărași, ar fi iubita acestuia.

Polițista se numește Andreea Cristina Goiceanu, are gradul de agent II în cadrul IJP Călărași și este în MAI din anul 2020. De fel este din Craiova, județul Dolj. Activează în cadrul Poliției orașului Budești, județul Călărași, transmite Antena 1.

Femeia a fost prinsă în cursul zilei de 29 septembrie într-un imobil alături de iubitul său care fugise din arestul la domiciliu. Polițiștii fuseseră sesizați printr-un apel la 112 în jurul orei 18.40 despre faptul că bărbatul, acuzat de tentativă de omor, fugise din locuința în care se afla în arest la domiciliu.

- Reclamă -

Bărbatul a fost arestat preventiv pe data de 7 decembrie 2022 într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în dauna persoanei vătămate Florică Marincea, din Budești. Marincea la rândul său este cunoscut cu antecedente penale, pentru mai multe fapte de încăierare.

Iubitul polițistei se numește Neagu Florin Alin și, ulterior arestului preventiv, a fost plasat în arest la domiciliu, în cursul zilei de 6 iulie 2023, măsură menținută de Tribunalul Călărași la data de 26 septembrie. Soluția a fost contestată și are termen de judecată 9 octombrie, la Curtea de Apel București.

În urma apelului la 112, echipajul de poliție l-a găsit pe Neagu Florin Alin la adresa indicată de apelant, dar în locuință a fost găsită și polițista Andreea Cristina Goiceanu, care se afla în timpul liber.

- Reclamă -

Acum, femeia este cercetată disciplinar, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând să fie aplicate măsurile legale care se impun, a transmis într-un comunicat de presă IJP Călărași.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img