fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Prahova: Un service auto închis temporar de OPC continua să funcționeze ilegal

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un service auto din Băicoi care fusese închis temporar de ANPC continua să funcționeze ilegal. Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au descoperit acest lucru și au luat noi măsuri.

În data de 26 septembrie inspectorii OPC au mers în control la SC E-Vol Auto Service Center SRL, după ce primiseră mai multe reclamații cu privire la acest service. În urma controlului, comisarii de la Protecția Consumatorilor au decis să oprească temporar activitatea service-ului, întrucât acesta nu avea autorizație RAR. Măsura de oprire a prestării de servicii era în vigoare până la remedierea deficiențelor, adică obținerea autorizației RAR, dar și până la soluționarea reclamațiilor formulate de consumatori.

Pe data de 11 octombrie, comisarii au revenit la service pentru a verifica dacă au fost remediate problemele și au constatat că service-ul funcționa în continuare fără autorizație RAR.

- Reclamă -

Potrivit reprezentanților instituției, OPC Prahova a sancționat operatorul cu o amendă în valoare de 20.000 lei și a propus închiderea definitivă a service-ului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img