Un prahovean a fost victima unei înșelăciuni, după ce a vrut să cumpere de pe internet un telefon mobil. Potrivit IPJ Prahova, acesta și-a dat seama că a fost înșelat abia atunci când a deschis coletul în care trebuia să se afle telefonul.

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bușteni au depistat și reținut pentru 24 de ore, o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La data de  12  februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că ar fi comandat online un telefon mobil, iar la data de 11 februarie a.c. ar fi constatat faptul că în coletul primit nu se afla obiectul comandat”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

În cauză, a fost deschis dosar penal iar în urma cercetărilor efectuate, politiștii au identificat o persoană din județul Dolj, bănuită de comiterea faptei. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Sinaia și-a însușit propunerea polițiștilor, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here