fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Primăria Ploiești cumpără 150 de urne de votare

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Ploiești a lansat proceduri de achiziție pentru a cumpăra urne de votare, dar și pentru organizarea secțiilor de votare din data de 9 iunie.

Achizițiile sunt făcute de primăria Ploiești pentru scrutinul electoral din iunie, când vor fi alegeri europarlamentare și locale.

Municipalitatea a publicat joi anunțuri privind achiziția directă a 150 de urne de vot necesare pentru dotarea secțiilor. Valoarea estimată este de 100.840,33 lei, fără TVA, iar urnele trebuie livrate până cel târziu pe data de 27 mai.

- Reclamă -

Cea de-a doua achiziție se referă la ”Servicii pentru dotarea, amenajarea și funcționarea sediilor secțiilor de votare privind alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024”.

Contractul este estimat la 134.453 lei, fără TVA, pentru repararea a 135 de urne mari de plastic, din cele 658 bucăți aflate în custodia SGU Ploiești și confecționarea a 40 de bucăți de urne mobile din lemn, dar și recondiţionare, montare și dezinfectare cabine de vot (157 seturi a câte 3 cabine) şi urne mobile din lemn (157 bucăți şi 10 bucăţi rezervă), aflate în custodia SGU; recondiţionare plăcuţe de identificare secţii de votare (157 bucăți) aflate în custodia SGU; amenajarea (igienizare, transport, montare-demontare cabine vot, urne vot, plăcuţe secţii de votare,) secțiilor de votare aflate pe raza municipiului Ploiești (157 de secții de votare, conform anexei), în perioada  3 – 7 iunie 2024, ora 19.00. FIrma care va semna contractul va asigura și iluminarea secțiilor, mobilierul, dar și transportul materialelor, precum și  un dispecerat format din persoane care să poată interveni la oricare dintre secții, în cazul apariției unor probleme tehnice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...