fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Primăria Ploiești cumpără 22 de autobuze electrice

Citește Și

- Reclamă -

Municipalitatea ploieșteană cumpără 22 de autobuze electrice, procedura de achiziție fiind demarată, a anunțat primăria într-un comunicat remis presei. Administrația locală a anunțat astfel că anunțul de participare și documentația de atribuire aferente achiziției au fost publicate în SEAP.

În comunicatul amintit mai sus, reprezentanții municipalității au explicat că primăria intenționează să cumpere 22 de autobuze cu zero emisii, 22 de staii de încărcare lentă și 8 stații de încărcare rapidă.

Achiziția este finanțată prin PNRR, în baza unui contract semnat între primăria Ploiești și Ministerul Dezvoltării.

- Reclamă -

„Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate), cu planșeu jos (podea integral coborâtă), facilități pentru accesul nelimitat al persoanelor cu mobilitate redusă (rampă-kneeling), fără etaj, caroserie CE, destinate transportului urban de călători, conform Directivei cadru 2007/46/CE de stabilire a unui cadru pentru omologarea autovehiculelor și remorcilor acestora, precum și a sistemelor, componentelor și unităților tehnice separate destinate vehiculelor respective, Directivei 2009/33/CE privind promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic și Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, cu modificările și completările ulterioare.”, se mai arată în comunicat.

Valoarea estimată a achiziției publice demarată de municipalitatea ploieșteană este de 52.633.508,40 lei, fără T.V.A.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...