fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Primăria Ploiești pregătește investiții pentru finalizarea a două săli de sport

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Două proiecte care vizează construirea de săli de sport la școlile generale din Ploiești urmează să fie dezbătute miercuri de Consiliul Local. În unul dintre cazuri, autoritățile vor să atragă fonduri europene.

Cele două proiecte vizează școlile generale „Sfânta Vineri” și „Nicolae Titulescu”. În ambele cazuri, construcțiile au fost deja începute, însă mai este nevoie de fonduri pentru diverse lucrări.

- Reclamă -

La „Titulescu”, potrivit studiului de fezabilitate care urmează să intre miercuri în dezbaterea Consiliului Local, administrația locală trebuie să se ocupe de racordurile la utilități, după ce lucrările pentru noua sală de sport au fost demarate de către Compania Națională de Investiții. Terenul, în suprafață de 900 de metri pătrați, fusese predat de autoritățile ploieștene în urmă cu doi ani. Pentru partea care îi revine, Primăria Ploiești ar trebui să achite, conform devizului, aproximativ 313.000 de lei, fără TVA.

La „Sfânta Vineri” (foto: studiu de fezabilitate), lucrările sunt mai puțin avansate. Aici, proiectul fusese început de conducerea Școlii, cu bani din sponsorizări, însă au ajuns în impas. Pentru finalizarea noii săli de sport, Primăria ar mai avea de plătit circa 1,77 milioane de lei cu TVA inclus și ia în calcul, conform proiectului de hotărâre pus în dezbaterea, atragerea unei finanțări nerambursabile de la Uniunea Europeană, în cadrul unei axe din noul Program Regional 2021-2027.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut