Procurorul Mihaiela Iorga Moraru s-a prezentat miercuri dimineață la sediul Ministerului Justiției, după ce a cerut o audiență la Tudorel Toader.

„Da, este o audiență. Cineva spunea ieri că, atât timp cât trăim, trebuie să credem în dreptate. Dacă nu credem în dreptate, nu avem pentru ce trăi. Cred că este o filosofie de viață. Trăiesc, deci o să lupt”, a spus aceasta, la sosire.

Amintim că Mihaiela Iorga Moraru a susţinut zilele trecute că a fost citată prin mama şi fiica ei să se prezinte astăzi la DNA Ploiești, pentru a fi audiată. Procurorul a afirmat că va merge până la capăt şi că se va lupta pentru ceea ce i s-a întâmplat copilului ei.

„Copilul are 16 ani, este elevă în clasa a X- a. (La telefon – n.r.), s-a prezentat de la DNA Ploiești și i-a spus că vrea să vorbească cu mama, fata i-a spus că e la curs și i-au spus că e bine să o contacteze pe mama. Pe site-ul DNA se află numărul meu de serviciu și numărul meu personal, pe care nu l-am schimbat de când sunt la DNA. Am avut un apel pierdut și am sunat imediat înapoi, i-am spus că sunt în concediu medical și că îmi e imposibil, au spus că vor reveni cu un telefon. M-am gândit că există posibilitatea să se vină cu un mandat de aducere, am luat legătura cu doamna procuror și i-am spus că voi veni miercuri la DNA Ploiești. (…) Mama nu știu când a fost sunată, ea este la Târgu Ocna, am aflat de la cineva că e într-o stare proastă, are probleme cardiace. (…) Vă dați seama că trauma există, nu este normal ca un copil să treacă prin așa ceva. O percep ca o acțiune de intimidare. L-am contactat pe procurorul de caz de ce trebuie să se procedeze astfel, a spus că a contactat copilul și pe mama, dar nu și că le-a spus că am fost citată”, a susținut Mihaiela Iorga Moraru, la un post de televiziune.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here